reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam dziewczynki młoda noc pieknie przespała :-) tyle ze matkA WSTAŁA Z MEEEGGGA migrena:no::wściekła/y:przed ciaza takie mialam najpierw migrena ok 3-4 dni potem od razu @ ok tygodnia i jedna czwarta miesiaca wyjeta z zyciorysu:cool: jak poczytam co popisałyscie to poodpisuje buziaki kochane:-)

reklama
witam się z kawą

Doloress jakich kont bo nie zrozumiałam??

dobranoc pa pa pa całusy sto dwa!

Tygrysku np konta na BB ;-)

Dzień dobry 3 bobry :-)

Katar , oko, ucho, głowa, zatoka, gardło, ała ała ała - hilfe, hellp !!!!!!!! Oł noł !!! Andelante !!! Porfavor ????!!!!! :angry::angry::angry::szok::szok::-D:-D:-D , ale mnie zryło, lepiej juz nic nie będę mówić :)

Dziecko popsute - nie wiecie gdzie można wymienić ???????? na mniej dręczący matkę Polkę ;-) model ??? :-D:-D

a tak na poważnie pytam innych matek ;-) polek - mała jest marudna jak 150 , tylko rączki i nie ma mowy o niczym innym, do tego jak je to strasznie krzyczy i płacze i zjada raz 90 a raz 30, albo 60 - nie wiem co robić - dzis na dobę zjadła może 450 ml , trochę mało i tak od kilku dni - na kolke to mi nie wyglada , robi śmierdzące gęste zielone , bardzi ciemne zielone kupsztale:baffled: , miał tak ktoś ze swoim potworkiem ? Może to plesniawki (tylko nie zauważyłam żadnych ) albo uszko, albo gardzioło ? ale teraz jest pogodna, oglada juz godzine baję w bujaku i kręci nóżkami jak szalona :))) , tylko, ze horror się zaczyna od 9 ranooooooooooooo :crazy:

dolores - w sobote jej nie było, dzis mamy rehabilitacje, ale ja nie ide, bo choram, ide w piatek to się spytam :)))))

zdrówka życzę

kochana załatw sobie chustę, a ja nawiedzę cię i pokarzę jak wiązać???
albo nawiedzę cię z moją chustą i zobaczymy czy twe dziecię się da zamotać

Palma Dolores dobrze radzi :) Moja Mała tak marudziła cały poprzedni tydzień, kupiłam chustę, zamotałam kilka razy i teraz jest grzeczna :-D chyba boi się tej chusty ;) W każdym razie podziałało :sorry:

Witam sie z Wami w podlym humorze.
Mlody ma juz taki katar,ze oddychac nie moze... i odciaganie pomaga na chwile, sol nie dziala/woda morska tez nie, majeranek pod nosek nie ulatwia oddychania...zalamuje rece... akurat na Swieta...boje sie,ze z tego zrobi sie jeszcze jakies zapalenie :-:)-:)-( a na wirusa nie ma lekow..samo musi przejsc...grrrr

Milego dnia!

WITAM:)

Z Dominisiem lepiej spał całą noc ładnie z kaszlu to taki chrychel został do odkaszlnięcia także zdrowieje mi chłopak :)za to Alanek nieciekawie dalej gdyż czeste pobudki w nocy jak i stan podgorączkowy pojawia się...Marcelek też spał niespokojnie przez katar no i zostałam ja katark i kaszel się też pojawił :/ w nocy chwycił mnie ból brzucha i biegunka...mam nadzieje ze do chrzcin wykurujemy się to jednak cały tydzien :)

Zdrówka potrzebującym!

PALEMKO takie kupy świadcza albo i infekcji albo alergii...
FASOLKA bardzo ładne zdjecie:))masz bardzo ładną córeczkę :))
AXARAI ty już w Pl?no prosze :D miłego udanego pobytu :))
FUTURE sliczne pierniczki i pomocnik w jedzeniu :D

palma nie wiem co Ci poradzić. moj się zmienil nieco i nie wiążę tego ze skokie rozwojowym, a ze zmiana mleka. co do rączek to nie wiem. widać mała tego potrzebuje. a nie daje się oszukać. trochę na rączkach i dalej do wyra?? jak zasnie? albow huśtawkę.

Ja nie polecam chusty, bo Hesia nie chciała. ale każde dziecko inne.

Gorgusia - no pięknie. my tez ostatnio copraz lepioej. myślę, że mały po zmianie mleka jest najedzony, i dlatego spokojny. my codziennie około 18 kąpiemy się. po kąpieli 150mleczka, trochę tulki tulki, a koło 20.30 znów 150 i mały idzie w kimono. dzisiaj spał do 4.30 wooow 8 godzin łaaaaaaaaaaaał...ale bym się wyspąła jakbym z nim poszła. niestety rano coś się popsuł i zaczął maruydzić, ale matka wiariatka szybko wyczuła o co chodzi. Hesia tu rozrabiała a on był zmęczony. dostał herbatke i przy herbie zasnał. wywiozłam go na koniec domu, właczyłam nianie, i teraz Hesiek może się wściekac do woli.

Merlin, Verita - nie czytajcie tych durmych książek. nie ma po co. same najlepiej odgdniecie swoje dziecko. tylko do tego potrzeba trochę czasu. ale ja i tak sądzę, ze to co najtrudniejsze, czyli 3 miesiace juz za nami. prawie u wszystkich. teraz juz dzieci się robią takie człowiekowate ;) i bedą współgrać z mamami ;)
za to polecam dobrą książkę dla siebie w kąpieli. dla siebie SIEBIE SIEBIE....

Ostatnia edycja:
Witam zimowo! Biało się zrobiło. My na 12 idziemy na masaż-mój czołg będzie się przedzierał przez świeży śnieg. Teraz Kacper zbiera siły- na masażu się umęczy, bo przecież jak zwykle będzie ryk :confused2:

Dolores- co Ty wymyślasz? Nie kombinuj!

Palma- chusta to dobry myk. Mój Kacper też ładnie się wyciszał jak jeszcze kręgosłup pozwalał mi na chustowanie. A zielona kupa to może też od żelaza w mm być, ale jak pojawiła się dopiero teraz, a do tego Naci jest marudną marudą to może być infekcja albo alergia-jak pisze Patrysia.

Boszsz....czy ten mój Gamoń kiedyś prześpi całą noc? Albo chociaż ze 4-5h ciągiem? Idzie spać o 21, o 24 już jedzonko, o 3 laktator i 3.30 jedzonko Kacka. Do tego dziś po tym jedzeniu o 3 nie chciał zasnąć... zmęczona jestem. Może jak mnie mu kaszkę niedługo na noc zacznę podawać to będzie szansa to przespaną noc. Mój Mały Łakomczuszek..... Ne ma tragedii-jest o niebo lepiej niż było i się cieszę, ale o przespanej nocy nie ma mowy.

Ostatnia edycja:
aaaaaaaaa co tu za epidemia wszyscy chorzy????????? lepiej będę siadać przy kompie z maseczka bo jeszcze się zarażę żart :-D

nagapalma takie coś mi się nasuwa ze mój dziec tez jakiś czas tak brzydko jadł zresztą do teraz często krzyczy przy jedzeniu zauważyłam ze musi mieć mega spokój do jedzenia i najlepiej jeszcze jak nim delikatnie bujam i mowie cśśś etc. bo inaczej to co chwile krzyczy i staram się być mega spokojna przy karmieniu i wyciszona chociaż to nie łatwe, zdrówka
fasolka migrena, łe paskudztwo współczuje, oby szybko przeszło
doloress Ty sobie tak nawet nie żartuj z tym kontem bo po pupie dostaniesz :-p
taycia zdrówka, a masz inhalator?
patrysia zdrówka
future witaj
gorgusia dobrze, ze chociaż Ty piszesz ze lepiej ;-)

Dzień dobry 3 bobry :-)

Katar , oko, ucho, głowa, zatoka, gardło, ała ała ała - hilfe, hellp !!!!!!!! Oł noł !!! Andelante !!! Porfavor ????!!!!! :angry::angry::angry::szok::szok::-D:-D:-D , ale mnie zryło, lepiej juz nic nie będę mówić :)

Dziecko popsute - nie wiecie gdzie można wymienić ???????? na mniej dręczący matkę Polkę ;-) model ??? :-D:-D

a tak na poważnie pytam innych matek ;-) polek - mała jest marudna jak 150 , tylko rączki i nie ma mowy o niczym innym, do tego jak je to strasznie krzyczy i płacze i zjada raz 90 a raz 30, albo 60 - nie wiem co robić - dzis na dobę zjadła może 450 ml , trochę mało i tak od kilku dni - na kolke to mi nie wyglada , robi śmierdzące gęste zielone , bardzi ciemne zielone kupsztale:baffled: , miał tak ktoś ze swoim potworkiem ? Może to plesniawki (tylko nie zauważyłam żadnych ) albo uszko, albo gardzioło ? ale teraz jest pogodna, oglada juz godzine baję w bujaku i kręci nóżkami jak szalona :))) , tylko, ze horror się zaczyna od 9 ranooooooooooooo :crazy:

też tak czasem mam. ale cóż albo z nim gadam albo tule lub lezy na poduszce na kolanach lub na łóżku i ogląda tv

mam pare fajnych obrazkow :)

fajne obrazki

tygrysku też całe dnie sama w domu jestem

jas dzis po szczepieniu. następne w styczniu. ma 5600g

reklama
no tak malenstwo tylko pociesz się tym ze Ty jesteś z jednym a ja z dwójka, a ta moja starsza to za 10 starczy, jak Oliwka była mala to m był w domu tylko co druga noc i nic więcej, nie było go dzień, noc, dzień, wtedy jedna noc w domu i znowu go nie było dzień, noc, dzień

Do góry