reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Nieprzytomna. :dry:

Dobry dzień. Idę jeszcze dolulać, może pozwolą. :unsure:

Fasolka35 - wielkie gratulacje, no to teraz trzeba się mieć na baczności. :-)

reklama
Witam,

Zęby wychodzą jak grzyby po deszczu teraz :) Gratulacje dla Pati Fasolki! Rzeczywiście niedługo pierwsze półroczki :tak:

Monaliza wczoraj pieklam na kolacje kurczaka wedlug Twojego przepisu...mój K zachwycony, stwierdzil, ze on chce takie codziennie! Dzieki!

Lilianna ja Cię podziwiam z tym pasztetem :) idz spać :tak:u nas też wszelkie sprzęty do obsługi dziecięcia już są;-) Marcelina dostała tylko krzesełko...nawet wózek mamy ten sam,bo chyba niezniszczalny jest...

Dziewczyna zdrówka dla was! współczuję....:-( trzymajcie sie

U mnie dzis jakies słoneczko sie nawet przebija...aby do wiosny!

WITAM:)

Jej a co nie danwo chciałyśmy rodzić a tu zaraz czworakowanie naszych skarbów sie zacznie :))

GRATULUJĘ pierwszych ząbków :))

LILJIANNA pasztet w nocy? :0 ja bym padła hehe

Dla mnie też piwo to piwo każdy procent ma ;)nawet program oglądałam"Wiem co jem,wiem co kupuje" zajefajny polecam ;)

TYGRYSEK kciuki na szczepieniu &&& i udanego wypadu :)

Też bym chciała pchacza :))

Musze sobie chyba melise z rana zapodac :no:bo mnie zaraz:angry: mała marudzi (zeby) pies od rana jakas gupawe ma iwszystko rozwala:dry: a młoda wstała lewa noga i pyskuje od samego rana :eek::wściekła/y:helppppp

no hej ;)

spalismy od 20 do 6,30 bez jedzenia woooooowwwwwww

A ja tu chcialabym poruszyc kontrowersyjny temat CHODZIK.
Czy zamierzacie chodzikowac dzieci? Bo ja ostatnio poczytalam tu i owdzie, ze nie zaleca sie bo moze opoznic rozwoj nauki chodzenia oraz przyczynic sie do wad postawy. a widze, ze moje kolezanki mimo to sadzaja do chodzika. Co o tym myslicie?

Ja pamietam, ze moj brat byl chodzikowany i mimo , ze nauczyl sie chodzic o czasie to stawal na paluszkach jak baletnica, mysle, ze to moze byc przyczyna tego chodzika.

ja bylam bartdzo przeciwna chodzikom, tesciowa mi mowila, zebym kupiła, a ja do niej, zeby poczytała sobie artykuły, poszukała co piszą na forach. i ją zrypałam.
ale heśka bardzo chciała chodzić za ręce. i kupiłam jej, mąż mnie namówił, pomimo swojej ogromnej niechęci, byłt o strzał w 10. Helenka biegała po całym domu. jak marudziła na macie, albo w kojcu, albo była jakas smutna, to wsadzalismy ją do chodzika. biegała i obijała się o sciany. Kupilismy dość pozno, bo miala 7-8 miesiecy. poszła dzien po urodzinach. ale od 10 miesiaca juz nie jezdziła w chodziku, bo była za duza i haczyła nóżkami...chociaż miała taki z regulacją wysokości...to niestety była i tak za duza.
kupiliśmy jej wtedy pchacz - jeżdzik...którego nienawidziła, nie nauczyła się w nim jeżdzić. dopiero ze 2 miesiace temu usiadła na jeżdzik i teraz jej to dopiero wychodzi. ale nie pchała go ani razu. woli pchać wózek z Guciem, albo lale w wozku.
dodam, ze hesia nie była w chodziku dłużek niz 30minut dziennie. chociaż chciała dłużej. no ale ja nie pozwalałam. jak ją wyciągałam stamtąd to był ryk ;)

A u Nas byl chodzik . Moj Syn nie chodzi na palcach tylko normalnie. Nie zauwazylam niczego odbiegajacego od normy. Ja wtedy bylam w ciazy, on rwal sie do chodzenia... chodzik sprawdzil sie w 100 %, pchacza tez ma, tez sie przydal,ale tylko na chwile...

j ajak bylam w ciazy. to Heska zaczynała chodzić samodzielnie - masakra.
Acha, a my dzisiaj obchodziły pierwsze imieniny Weroniki. :-)

Zaraz lecę brownie czekoladowe z tej okazji robić. Mniaaaam.
kocham brownie.... daj przepisa

Bebe :-D a powiedzcie mi bo za mojej młodziezy czasow takich cudow nie było;-):-pte pchacze one sa takie stabilne tz jak dzieciak sie złapie i np probuje przy tym sie podniesc /stanac to to nie wywala sie ,bo ja ogladałam je na allegro ale na zywca jeszcze nie widziałam i nie macałam:-p:-D

mojej przyjaciółki córa się wyrżneła, ale nie wiem jaki miala i jakiej formy, wiec nie pwoiem.

My w szpitalu od poniedzialku. Anastazja ma zapalenie ukladu moczowego. Jutro po wynikach morfologi bedzie wiadomo czy wyjdziemy do domu.

dziewczyna ojej. trzymamy kciuki mocno. pzodrowienia dla niuni.

Hej!

Fasolka - gratki !!!! no to teraz sie zacznie :-D:-D

Stokrotka - nie zazdroszcze sytuacji... przykro mi,ze twoj Tata tak z Wami postapil :baffled::-(
Dziewczyna - duzo zdrowka dla Corci!
U Nas chorobsk ciag dalszy. Starszak strasznie w nocy sie dusil, dzis brak apetytu, biegunki... ida trojki... strzezcie sie Babki,bo zeby to u Nas katorga.

Mikus juz troszeczke lepiej,ale wirus cholerny....poki co nadal go szczepic nie moge,a juz 3 tyg temu powinien...:nerd:

reklama
Fasolka właśnie się zastanawiałam czy ten ząbek to tak bezboleśnie...a tu niestety...

Palma trzymaj się...Future Ci fajnie radzi!:-D Żeby tak można było porozmawiać...:tak:

Tycia zdrówka i dla was...:tak: Nie ma nic gorszego niż choroba dziecka...:-(

Do góry