reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Lili - moj caly czas Pultasek straszny ,pomimo tego,ze sporo sie rusza. Pewnie zgubi dopiero jak zacznie chodzic.
Axa - u Nas szalenstwo w Irlandii 20 'C bylo! :-D

Kasieq - wspolczuje nocki

Tygrysek
- co u Ciebie?

Anmika - moj tez kocha pileczki :tak:

Milego wieczoru Mamusie!

reklama
Taycia o tak.. w Dublinie też pogoda dzisiaj piękna :) Nawet się opaliłam, troszkę bo z Lena godzinkę na balkonie się bawiłam:-D

perell - Ty się ciesz, że syn dba o kieszeń mamuśki, ja już też pisałam, że Weronika zrobiła sobie z ady krzesełka ogrodowego pchacza, a lew FP stoi obok, za kupę kasy :-p

Fasolka35 - gratki kolejnego zębola. :tak:
Taycia - w swoim czasie zbędne kg wybiegają ani się obejrzymy ;-)

Dziewczyny mam spakowane, teraz jeszcze muszę poprasować nasze ciuchy i spakować naszą torbę, zmienić królikowi ściółkę, ogarnąć kuchnię, upiec chleb i przygotować kanapki na podróż i gdzieś jeszcze się wyspać, a o 4 wyjeżdżamy. Jeszcze nie mam pomysłu gdzie ten sen umiejscowić. :dry: Morze nasze polskie przybywamy! :-p

Nie wiem, chleb wlazł do piekarnika dopiero, bo się jeszcze garował. Ale mam już poprasowane i torbę zaraz pakuję, zwalam bagaż na kupę i muszę A. obudzić o 3:30 by to wszystko do auta upchał. :dry:

Właśnie się zastanawiam czy jest sens wyjazdu już o 4 czy dać im do 5 pospać. :sorry2:

Do tego Weronice 1h temu posmarowałam paszczę dentinoxem, bo się obudziła z rykiem, o dziwo pomógł, bo ostatnio średnio dał radę. No i przez sen słyszę ją jak jęczy i nie wiem czy zęby czy coś jej się śni.

Zastanawiam się czego nie mam spakowanego. :-p

Dzisiaj dziadkowie przywieźli dziewczynkom ten "namiot" na plażę co wstawiała Ayni, rozłożyliśmy im w domu i zabawa na całego była. Bardzo im się podobało, dziadki też mieli radochę. ;-)

Oglądałam dzisiaj pogodę na różnych programach i żadnej spójności nie zauważyłam. :-p Normalnie każdy co innego mówił. Jestem ciekawa jak będzie, byleby nie padało, bo siedzieć w czterech ścianach to najlepiej w domu. Zapakowałam przeciwdeszczowe rzeczy + kalosze Adriannie, więc w sumie deszczu się nie boimy, ale wolałabym tego nie używać. :dry:

Idę pomyć naczynia jeszcze i pogdybam czy opłaca mi się kłaść spać w ogóle :-p

perell - Ty się ciesz, że syn dba o kieszeń mamuśki, ja już też pisałam, że Weronika zrobiła sobie z ady krzesełka ogrodowego pchacza, a lew FP stoi obok, za kupę kasy :-p

Fasolka35 - gratki kolejnego zębola. :tak:
Taycia - w swoim czasie zbędne kg wybiegają ani się obejrzymy ;-)

Dziewczyny mam spakowane, teraz jeszcze muszę poprasować nasze ciuchy i spakować naszą torbę, zmienić królikowi ściółkę, ogarnąć kuchnię, upiec chleb i przygotować kanapki na podróż i gdzieś jeszcze się wyspać, a o 4 wyjeżdżamy. Jeszcze nie mam pomysłu gdzie ten sen umiejscowić. :dry: Morze nasze polskie przybywamy! :-p

a królik z Wami jedzie? ;-)

Awersja ja się ubawiłam gdy zamówiłam mu piłkę interaktywną a on myślał że to karton jest prezentem i nim się bawił..

No to pogoda nad polskim morzem piękna wam powiem ;-) Pierwszy raz założyłam spódnicę maxi!
Piekłam dziś pizze i gdy dosypywałam sera na koniec to się poparzyłam, szczypie okropnie. Oby blizny nie było...

reklama
perell u Nas tez pogoda cudna:-D

Lili milego wypoczynku ...laduj te swoje akumulatorki ;-)solidna dawka jodu , przyda sie:tak:

Do góry