reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kobitki!
Adi poprzestawiała mi klawiaturę i nie miałam enter:eek::-) o innych rzeczach już nie wspomnę!
Dziś zupełnie bez objawowo wyszedł nam drugi ząbek:-)
Duszno u nas, zaraz zjadę na zawał.
Verita ja się zastanawiałam, jak bym miała mieć jeszcze jedno dziecko, jakiej płci bym chciała, i mimo, że mam 3 synów, to nie wiem :) A mężczyźni nie mają żadnych połączeń w mózgu:cool2:

reklama
axarai zdolna córeńka! Mi Krystian tak namieszał że miałam ekran do góry nogami i musiałam w necie szukać pomocy, albo pasek górny mi uciekał.. on ma takie zdolności. Raz mi w okapie światełko naprawił, a ono nie działało od lat ;-) a raz jak sięgnął po pilota to mi napisy włączył do filmu.

U nas duchota ale ratuje nas wiatr!

Fasolka a jak robisz młodą kapustę?:-)

Kroje tak srednio dodaje tarta marchewke pietruszke seler ,przyprawiam gotuje/dusze do miekosci a pod koniec dodaje troszke kiełbaski podsmazonej (moi miesozercy tak lubia:cool2: )

Patulina dzisiaj pierwszy raz w piaskownicy była:-p przez 20 minut siedziała i obserwowała dzieci z okrzykami radosci i piskami :cool2: a potem zaczeła piach przesypywac łapkami a radochy ile przy tym miała :-D

Witam z rana :-)

Verita nie piachu nie je ale musze pilnowac zeby zabawek nie brała do dziobka ;-), a radoche miała nie do opisania .

Młoda wczoraj chyba rekord pobiła w spaniu w ciagu dnia spała od 13;15 do 16;30 :szok::-D u nas upalny dzien sie zapowiada .

Miłego dzinka kobitki:-)

Hallo Kochane!
Czy słyszałyście ze nadciąga fala upałów:-)
U nas dalej w kratkę, wczoraj upał z 50 stopni, Adi w samym pampku biegała, a dziś rano 15 stopni:dry:
Mam nadzieję, że jutro będzie ciepło, bo mamy zaproszenie od nowych polskich znajomych na grilla:-)
I jak tu cielsko wywalić na plaży, jak zaraz green pace będą wołać!
Miłego dnia!

U nas jest tak, że Weronika chodzi w ciuchach po Adriannie, tyle, że pełno nowych, bo nie zdążyłam założyć.

Rozmowy wieczorową porą z uśmiechem na twarzy, bez wyrzutów:
Ja : wczoraj powiedziałam, że masz kubki z pokoju pozgarniać do kuchni.
A : Przecież pozgarniałem.
J : A nie rzucił Ci się w oczy talerz stojący na środku stołu?
A : Powiedziałaś kubki, nie możesz mi nic zarzucić, zrealizowałam zadanie w 100%, kubki to kubki.
Uhahałam się. Bo mówiąc kubki, zastanawiałam się czy ten talerz również wymienić. :-p

to jest typowa męska logika :tak::-D

słońce zaszło, wiatr wieje, ale w sumie z tep.w miarę :tak:
miałam sie do Lidla wybrać, ale leń mnie dopadł ;-)

miłego dzionka :-)

reklama
kiedy i gdzie beda te upaly??? to spakuje walizki i przyjade, bo mam juz dosc tej pogody. Dzis znow pochmurno, ciezkie chmury jak na deszcz. Jakos nie dziala zachecajaco ta pogoda:no:

Do góry