ania//
Fanka BB :)
Hej kochane :*
Haniu jak się cieszę że Oleńka z Wami
i już po pierwszej nocce
musi pokazać przecież że teraz ona rządzi w domku
hehe
też bym dzieciaczki posłała do przedszkola.. ale dobrze że ty zawiozłaś i pojedziesz po nich to będą widzieć że mamusia cały czas się interesuję
Ja się dziś nawet wyspałam
pogoda u nas jakby deszczowa ale bez deszczu
dla mnie boombaa 
Felicity ty jeszcze pracujesz?
ja bym już rady nie dała... podziwiam 
Katka czyli mąż przeżył wieczor bez przytulanek
może zrozumie o co kaman 
Kupiłam sobie szamponetke żeby te moje włosy troszeczkę połysku dostały na to wesele w sobotę
i zakryły pare siwkow
henna kupiona więc będę się sama doprowadzała do imprezki
i dziś biorę się za pakowanie torby bo wczoraj dokupiliśmy już wszystko co potrzebne
Na obiad naleśniki z serkiem
mniemm jakieś smaki mam 
powodzenia na wizytach dziś
widzę że jest ich dość sporo
Miłego dnia buziaki :*
Haniu jak się cieszę że Oleńka z Wami
też bym dzieciaczki posłała do przedszkola.. ale dobrze że ty zawiozłaś i pojedziesz po nich to będą widzieć że mamusia cały czas się interesuję
Ja się dziś nawet wyspałam
Felicity ty jeszcze pracujesz?
ja bym już rady nie dała... podziwiam Katka czyli mąż przeżył wieczor bez przytulanek
Kupiłam sobie szamponetke żeby te moje włosy troszeczkę połysku dostały na to wesele w sobotę
i dziś biorę się za pakowanie torby bo wczoraj dokupiliśmy już wszystko co potrzebne
Na obiad naleśniki z serkiem
powodzenia na wizytach dziś
Miłego dnia buziaki :*
Ja planuję farbowanie na przyszły tydzień, ale dopiero po wizycie(żeby moja ginka nie marudziła
Powodzenia w pakowaniu torby
co do koszul to ja ostatnio rzuciłam okiem w La Vantilu, są bardzo fajne i nie takie typowo do karmienia, ale na ramiączkach także chyba tam się zaopatrzę w jeszcze jedną i w szlafrok