reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2014:)

A co do pracowania to ja się wybieram od razu na l4, mając za sobą 8 lat starań, 2 poronienia i zajście w ciążę na lekach to jakby nie ma innego wyjścia:p

reklama
No Witam was poniedziałkowo Wrześniówki:):)

Soory z góry za moją nieobecność, wczoraj nie miałam jak siąść, tylko tyle co z telefonu a tam ciężko mi się piszę, laptop coś mi świruję, trochę się zdenerwowałam bo ma dopiero 6 miesięcy, w najbliższym czasie muszę go spakować i wysłać do serwisu Asusa... bo sama nic nie zdziałam a jest na gwarancji,...

Nadusia dziś nie chce spać po południu to już jej nie kładłam bo jutro do przedszkola by mi nie wstała, a tak położę ją o 8 i rano wstanie bez problemu:)

Ja niestety na L4 się wyrwać nie mogę bo mam staż i nic mi się nie będzie należało..ale naszykowałam już parę sztuk Cv i podań i mam zaraz coś w międzyczasie sobie załatwić na szybko, jak mi się uda coś załapać to normalnie mogę zrezygnować ze stażu bez żadnych konsekwencji..byle dostać umowę, popracować do marca, kwietnia w zależności od tego gdzie mi się uda.. i wtedy pójdę na l4... mam nadzieje że się uda, trzymajcie kciuki...:]
:-):-D

To powodzenia w szukaniu pracy:) ja też miałam problem z laptopem i zainstalowałam sobie forum na telefonie:) bardzo fajna sprawa:) :rolleyes:

Ai jeszcze się dowiedziałam, że Żona mojego kuzyna też robiła test, w święta i też pokazało jej dwie kreski:) fajnie byłoby razem chodzić w ciąży:) mnie teraz czeka tydzień stresu co to będzie na badaniu za tydzień w poniedziałek..chciałabym , żeby w tygodniu wyszły mi już dwie grube kreski...

Katka to powodzenia w szukaniu pracy. Ja bym chciała pracować do końca lipca (moje pobożne życzenie :-D) Oczywiście jak będę się dobrze czuć. A w ogóle jak się czujesz ? Mnie dziś bolą cyce i mam ogólnego lenia.

tekila ja też odliczam już do wizyty. Jeszcze 8 dni ...

Ja za 7 dni. Boję się powtórnie:( już dwa razy było źle...pocieszam się, że pierwszym razem test ciążowy mi nie wyszedł-beta była tylko 9 a później rosła do 2 tysięcy...za drugim testy to były cienie cienia drugiej kreski i w sumie od razu zaczęłam plamić... Teraz wyszły testy nawet południu...jasna kreska ale widać ja...

tekila musisz myśleć pozytywnie, innego wyjścia nie ma :tak: Czytałam że długo się starasz o maleństwo więc tym bardziej mocno trzymam kciuki żeby tym razem się udało &&&& Robiłaś betę albo będziesz robić ?

Nie ..nie chce robić..za bardzo mnie to stresuje...zresztą i tak mi to nie pomoże jakby co...biorę luteine i czekam..

reklama
Do góry