BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Amaliee ja się codziennie do mojego śmieje, że jak jakaś stara baba jestem, bo po wejściu do mieszkania na drugie piętro też zadyszkę mam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja mam tez ochote na placki ziemniaczane - ktos ma jakis dobry przepis ?Ja się właśnie powoli zwlekam z łóżka bo o 14 trzeba będzie pojechać po córcię do przedszkola... Na szczęście obiad już wczoraj machnęłam, gulasz. Ale ktoś wczoraj wspomniał o plackach i wciąż mi chodzą po głowie, więc pewnie po powrocie będę smażyc placki![]()
ja jak rozmawiam z rodzicami na spacerze z psem to ciagle pytaja co tsk dyszeAmaliee ja się codziennie do mojego śmieje, że jak jakaś stara baba jestem, bo po wejściu do mieszkania na drugie piętro też zadyszkę mam![]()
Ania// Mężul panele kładł(bo po wcześniejszych właścicielach, na podłodze były płytki) i przestawiliśmy trochę mebelkiAle do tych paneli trzeba było wynieść wszyściutko z pokoju i mój meble wstawił, a ja muszę do nich wszystko znowu poupychać, a trochę tego niestety jest
![]()
Weszłam po schodach i mam zadyszke... No wykoncze sie przez to przemeczenie

no wlasnie - ja bardzo zaluje czekam tylko na moment zebym chociaz joge mogla - wiec zazdroszcze mozliwosciA ja się zastanawiam czy dziś rowerek, szybki marsz na bieżni czy pilates w domu. Wiem, wiem, niektórzy patrzą na mnie jak na wariatkę a kolega wczoraj zapytał z wielkim zdziwieniem "Ćwiczysz w stanie błogosławionym ?" Ciężki oddech miałam tylko na początku (6-7 tydz). A swoją drogą strasznie mnie wkurza że we wszystkich klubach ćwiczenia dla ciężarnych są o 9-10 rano, kiedy ja jestem w pracy. Chyba jak ktoś jest na L4 to z jakiegoś powodu i nie powinien ćwiczyć.
A dlaczego nie możesz ?no wlasnie - ja bardzo zaluje czekam tylko na moment zebym chociaz joge mogla - wiec zazdroszcze mozliwosci![]()
Tu właściwie w prawie każdym klubie są ćwiczenia dla ciężarnych a że mam z pracy kartę Multisport to mam wejście do każdego. Tylko co z tego. Ale na zwykły pilates chociaż chodzę a instruktorka mówi mi czego nie mogę robić.Może myślą, że w ciaze zahcodza tylko kury domowe? Ale i tak fajnie, że jakieś cwiczenia są. U mnie w mieście aerobic nawet chetnych nie ma. Oprocz kilku emerytek![]()