reklama

Wrzesień 2014:)

Ritta krwiaki mam nakaz lezenia, zakaz sprzatania, forsowania sie , cwiczen i przytulanek,
czyli musze robic wszystko inaczej niz zwykle - ale czego sie nie robi dla Dzidziusia:)
moze w czwartek juz mi pozwoli cos tam porobic delikatnie - bo takie wyjscie chociazby na joge to juz jakas atrakcja:D wyrwanie sie z domku:)
Karta multisportu swietna sprawa - moja sie grzeje w torbie.

reklama
podziwiam z tymi ćwiczeniami :) ja po całym dniu biegania za córką w domu czy na spacerze i po wszystkich obowiązkach domowych nie mam siły na nic heh.. ale też inaczej jak człowiek przyzwyczajony regularnie ćwiczy to łatwiej :)

candy kanapki :) mój by się za głowe chycił hehe :) ale omlet to może jakieś wyjście :)

Ritta krwiaki mam nakaz lezenia, zakaz sprzatania, forsowania sie , cwiczen i przytulanek, czyli musze robic wszystko inaczej niz zwykle - ale czego sie nie robi dla Dzidziusia:) moze w czwartek juz mi pozwoli cos tam porobic delikatnie - bo takie wyjscie chociazby na joge to juz jakas atrakcja:D wyrwanie sie z domku:)Karta multisportu swietna sprawa - moja sie grzeje w torbie.
To jak trzeba to trzeba, nie ma rady. Nie warto ryzykować.

podziwiam z tymi ćwiczeniami :) ja po całym dniu biegania za córką w domu czy na spacerze i po wszystkich obowiązkach domowych nie mam siły na nic heh.. ale też inaczej jak człowiek przyzwyczajony regularnie ćwiczy to łatwiej :)
Więc ruchu masz całkiem sporo ;) Ja do pracy jeżdżę samochodem, parkuję w parkingu podziemnych i winda, później 9 godzin przy biurku, z powrotem również samochodem i parking podziemny pod blokiem ... i winda. Na zakupy samochodem itd. Gdyby nie fitness mój ruch byłby równy 0. Jak jest cieplej to spacer, czy rolki z córką ale zimą masakra.

Ja mam dokładnie tak jak ania po całym dniu biegania z mala plus spacery zakupy prasowanie i jeszcze kilka razy wymiotow mam serdecznie dosc wszystkiego ;) wiec o 21 juz spie :)

ania ja sama to mam sytuację że i kanapki dobre jak nie chce mi sie gotowac ale dziś na pewno omlet i oczywiście na słodko

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry