reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
kasica wielki szacunek za to jak sobie z tym radzisz i za Twoje pozytywne nastawienie:tak:

no i narobiłyście smaka na torta ja to bym pochłonęła taki śmietanowy, albo śmietanowo jagodowy, pychaaaa

Dziewczyny dzięki, załamanie się to jak iśćpo najlżejszej lini oporu :-p to nie dla mnie.Tak aby Wam trochę wyjasnić, a nie opisywać kolejny raz, w zeszłym roku miałam okazję wystąpić w DDTVN i był ze mną wywiad w natemat:1. Zdrowie z sieci - wideo Dzień Dobry TVN materiał "Zdrowie z internetu" na dole pierwsze2. "Dr Google uratował mi życie". Niezwykła historia pacjentki, której pomogła diagnoza z internetu | NaTemat.pl
Przeczytała cały wywiad i się oczywiście powyłam ... Jesteś bardzo silna kobietą. Tylko brać z Ciebie przykład. Cudowne jest to, że potrafiłaś ujarzmić chorobę i nie rezygnować z marzeń, z rodziny ...

Stwierdziliśmy, że są gorsze choroby niż moja, dodatkowo nie wiadomo czy jest przekazywana dalej, w Polsce nie ma badań w jej kierunku. Córki były w 100% planowane, teraz to natura zdecydowała za nas. Rozważaliśmy długo, zawsze chcieliśmy 3 bądż 4 a ja nie chce rodzić po 30, jednak ze względu na mój słuch raczej byśmy sobie darowali. Ostatnia rozmowa z wynikiem "na nie" była 6 stycznia, czyli jak robak już był :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry