• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Do Włocławka nie mogłam się dodzwonić, ale do Torunia się dodzwoniłam i wygląda to tak:

Kurs zaczęłabym 2 czerwca, teoria trwa tydzień, a potem praktyka cały kurs zamyka się w ciągu 4-5tygodni.
Gdy jest dłużej zwracają kasę więc na pewno pilnują terminów.

Mam troszkę dosyć siedzenia w domu więc może naprawdę powinnam się zdecydować?

Egzamin najwyżej zaliczę po porodzie...

Ann tak ten kurs jest tylko dla osób które praktycznie codziennie mogą zjawiać się w szkole jazdy. Ta babka powiedziała, że praktycznie przez miesiąc codziennie będziemy mieli jakieś zajęcia.

Można też u nich podejść do kursu normalnego trwającego ok trzech miesięcy i cena jest o prawie 400zł niższa. Ale takiego to ja na pewno nie zaliczę.

Nela jest w przedszkolu, Dominika weźmie szwagierka więc czas to ja mam, akurat tego mi nie brakuje niestety:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
To nawet w miare ida im te kursy :)
A można wiedzieć ile teraz takie egzaminy kosztują?
Jak ja zdawalam to placilo sie w granicach 1000-1500zl, ja placilam 1000zl za kurs (nie liczac dodatkowych godzin w innej szkole przed 2 i 3 egzaminem )

hania na pewno ci będzie łatwiej jak będziesz miała prawko, ale jak już się zdecydujesz to ja bym cisnęłam na egzamin przed porodem, bo z tego co się orientuje, to jak upłynie ci zbyt dużo czasu od zakończenia kursu do egzaminu będziesz musiała dokupować dodatkowe jazdy, ale to musisz się już dowiedzieć w swoim ośrodku

Nexiss ten express 1690zł

zwykły 1290 ;-)

Mąż jak robił to mówił, że płacił u siebie 1100zł, ale to dawno bardzo było bo on już stary jest :D:D

No to teraz muszę się dowiedzieć w ośrodku jak to jest z tym egzaminem, biorąc po uwagę zakończenie kursu w lipcu kiedy podeszłabym do niego i wtedy zdecyduję.

Nie powiem chłop mi smaka narobił na łatwiejsze życie, bo jednak czwórka dzieci i ciągnięcie się autobusem to naprawdę wielkie wyzywanie logistyczne :-)
Ale mógł też powiedzieć mi wcześniej, a nie w kwietniu ze swoimi przemyśleniami wyskakuje...

No ale ja miałam tyle problemów z ciążą, że tylko bym go opierniczyła za durne pomysły.

Ostatnia edycja:
Hania cena i tak jest spoko jak na taki przyspieszony bo już od kilku lat są 1200-1500zł za kurs taki normalny wiec chyba warto spróbować jeśli masz czas. Tylko tak jak piszą dziewczyny ciśnij żeby zdać egz przed porodem koniecznie :)

Maltanka z tego co ja kojarze to kurs jest ważny cały czas, tylko jak juz sie podjedzie do egzaminu z teorii to jest on wazny pol roku.

Hania no niezle powiedziane "stary on juz jest" :D heheh moj jak zdawal mial 17 lat teraz ma 31 to dopiero staroc ;D hehehe (by sie obrazil jakby to przeczytal ;) hehe) ale nie wiem ile on placil, ponoc egzaminy byly sto razy latwiejsze niz teraz..

Nexiss mój ma 34 lata :D

Więc dla mnie czas kiedy on zdawał egzamin na prawko to prehistoria :-D

Tak jak piszecie wypytam o wszystko dokładnie, zapytam lekarki i jeżeli uda się egzaminować przed wrześniem to zapiszę się.
Inaczej raczej nie.

Nexiss mój ma 34 lata :D

Więc dla mnie czas kiedy on zdawał egzamin na prawko to prehistoria :-D

Tak jak piszecie wypytam o wszystko dokładnie, zapytam lekarki i jeżeli uda się egzaminować przed wrześniem to zapiszę się.
Inaczej raczej nie.

No to fakt wygrałaś :-D hehe

No i tak najlepiej, dowiedz się czy możesz, ale wydaje mi się, że będziesz mogła i idź na ten kurs i egzamin :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry