• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej dziewczyny :-)
Ania, trzymam kciuki za wizytę i inne wizytujące także :-)
Witam nową mamusię!!!
Hania, normalnie masz jaja kobieto ;-D
Anusiaszymka, cieszę się, że po wizycie wszystko dobrze i maluch zdrowo rośnie :-)
yyy...no i co ja miałam napisać??? intelektualnie jestem zmasakrowana przez tą pogodę, nadaję się tylko do robienia porządków.
Co do odwiedzin to ja jestem bardzo towarzyska i nie lubię przebywać sama więc pewnie się ucieszę, jak mnie rodzina odwiedzi. W moim szpitalu nie ma wizyt na sali więc trzeba śmigać na korytarz. Ale kto to wie jak ja się będę czuła... doświadczenia nie mam :-)
A dzisiaj mam już jedną wizytę teściowej za sobą. Zjedliśmy galaretkę z truskawkami i teraz myślę o obiadku, a mam zapiekankę warzywną więc zaraz odgrzewam :-)
mówiłam już, że pogoda do bani??? naprawdę jest do bani....
Pozdrawiam i powodzenia!!! :-)

reklama
Dobra dziewczyny mama zaraz będzie i podwiezie mnie do ośrodka. Zobaczymy co tam uda się załatwić.

Anusia super, że na wizycie ok i szkoda że maleństwo nie dało 100% pewności ;-)

Koko żeby mi tylko te "jaja" na zawsze nie zostały :-D:-D:-D bo co mąż ze mną po porodzie zrobi :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

witam sie na szybciutko :-)
wyjezdzamy kolo 21 :) po kolacji i cieplej herbatce.
Spakowana jestem ja częsciowo, część rzeczy jeszcze wilgotnych :/ muffinki się pieką, zaraz wrzucam kurczaki na droge. Bulion do sloiczkow prawie gotowy.
Zabieram sie za pakowanie Oli... ale z malym pomocnikiem jest smiesznie bo albo wszystko wyciaga z torby, albo wklada nie to co trzeba np. skarbety meza do mojej torby :D
Odezwe sie wieczorkiem!
milego dnia dziewczyny

Zapisałam się, zapłaciłam zaliczkę i tak we wtorek mamy spotkanie organizacyjne, będzie lekarz by badania zrobić.

W czwartek zaczynamy kurs i tak do przyszłego piątku będziemy mieli zajęcia po 4godziny dwa razy po 5.

W sobotę jakiś test, a potem od poniedziałku zaczynamy 10dni jazdy po 3h i koniec kursu....

A moja mama powiedziała, że jak tylko zdam egzamin to ona przelewa mi euro na konto bym miała dla siebie i maluchów auto :-p:-p:-p

To ci agentka z tej Hani :-) podziwiam, bo ja teraz nie dałabym rady.
Panowie nie potrafią robić kilku rzeczy na raz. Mój mąż jak robi np. sos, to w tym czasie nie wstawi np wody an makaron, bo to już za dużo- wszystko po kolei ma być. A kobieta, to pranie wstawione, ziemniaki się obierają, jeszcze przez telefon potrafi gadać i przez okno patrzeć czy dzieci latają :-) dobrze tylko, że mój z myśleniem tak nie ma, że naapisać trzeba co ma pytać, sam wie o co pytać i nawet za dużo pytań zada. Podziwiam też jego, że patrząc jak z dzieciakami siostry jesteśmy, to jetst w stanie przewidzieć co dziecko może durnego wykombinować i w pogotowiu czeka. Ta cecha to jakaś raczej babska, ale w naszym przypadku nie mam nic przeciw :-)

Mój też potrafi odgadnąć pomysły gwiazdy i młodego :rofl2:
A ja się śmieje, że to dlatego bo jest na tym samym poziomie intelektualnym co i oni :-p:-p:-p

A tak w ogóle to mój chłop jest bardzo zaradny. On wszędzie sobie poradzi i ze wszystkim.

Zawsze imponowali mi dużo starsi faceci, więc jestem sobie wdzięczna że tak wybrałam i mimo wszystko się nie rozczarowałam ;-)

Jedyne czego się obawiam to kryzysu wieku średniego, bo u mojego ojca dość ciężko się on objawiał :crazy:

Nie przejmuj się - to zależy jak się dziecko ułożyło. Zresztą na tym etapie ciąży jeszcze kopniaki nie są jakieś szalone :)

reklama
Amaliee, nie martw się :-) u mnie też dzidzia raz szaleje a raz stoicki spokój. Przedwczoraj szalał a wczoraj i dziś spokojny, może pogoda tak na niego wpływa...

Dziewczyny, macie jakiś pomysł co zrobić z truskawkami??? dostałam sporo od teścia i chciałabym jakiś deserek, ale galaretka już była, sałatka owocowa także a za wielu składników w domu nie mam, żeby jakieś ciacho upichcić, a do sklepu daleko, ja nieumalowana, deszcz pada i auto w garażu ;-D pomóżcie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry