• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Do ośrodka we Włocławku się dodzwoniłam i tak jeżeli chce to kurs zaczyna się już we wtorek.

Zakończymy kurs do 21 czerwca i powiedziała, że pod koniec lipca na pewno powinnam mieć już egzamin.

Dziś mam do nich podejść to dowiem się reszty.

Zaraz zadzwonię do lekarki czy ona nie ma w planach położenia mnie do szpitala i poczekam na moją mamę bo ma przyjechać do dzieciaków.

Ginka powiedziała, że jak się czuję na siłach to ona nie widzi przeciwwskazań. A wyjście do ludzi dobrze mi zrobi. Do szpitala będzie mnie kładła dopiero w 30 tygodniu ale tylko na podanie sterydów, wiec spokojnie mogę kursować.

Jedyne co to zabroniła dźwigać. No ale na kursie dźwiganie mi nie grozi.

A dopiszę na wyjazd powyżej 150km się nie zgodziła niestety bo to za dużo czasu w samochodzie trzeba spędzić i lepiej bym nie ryzykowała.

Ostatnia edycja:
reklama
No to zostaje tylko powiedzieć mężowi, że jednak przemyślałam jego propozycję i się zdecyduję :-)

O matko, ja zwariowałam 23 tydzień ciąży bliźniaczej a ja na kurs prawa jazdy idę :-D:-D:-D

Oby Ci się udało mieć jak najszybciej jazdy. Pytanie jak się będziesz czuła za kółkiem - mnie po godzinie dojazdu do pracy często boli kręgosłup. Niemniej jednak podziwiam :) W sumie lepiej wykorzystać czas ciąży na naukę, bo przy Maluchach będzie Ci jeszcze gorzej.

U nas beznadziejnie leje, aż żal za okno patrzeć :/

Dzień dobry :)

widze tu poważne rozmowy na temat prawka :) ja kurs ukończyłam 4,5 roku temu.. ale nie skończyłam.. egzamin mi nie poszedł i dupa.. pluję sobie w gębę teraz.. bo bylo by trochę latwiej.. a tak we wrześniu chyba kończy mi się już to i kasa przepada prawda??
najbardziej się wystraszyłam bo wpadłam w poślizg ale teraz znowu bym poszła tylko brak kasy.. muszę się zoriętować jak to wygląda dalej :)

a jeśli chodzi o odwiedziny w szpitalu to ja też na swoich nie narzekałam :) przyszli najbliżsi i byłam umowiona na ktorą ggodzinkę i przychodzili po 2 osoby góra :) żeby innym nie przeszkadzać..:)
ale zdenerwowałam się na kobietę co obok leżała bo jk nikt u niej nie był tak nagle na 2 godziny 15 osób przyszło.. myslałam że mnie szlag trafi.. aż w końcu moj M zwrócił im uwagę w szczegolności że paru zasmarkanych i charlących.. no to juz przegicie..

a u nas o 10 była pani narysował projekt naszej pieknej szafy :) jutro ma być wycena i całokształt więc zobaczymy :)

dziś II prenatalne. mam tylko nadzieję że będzie wszystko wporządku z małym:) a poźniej po sklepach rundkę zrobimy za prezentem na chrzciny :)

powodzenia na wizytach jeśli są :)

miłego dnia :*
buziaki

hania dasz sobie radę:tak: no kto jak nie ty;-)

ania// powodzenia na badaniu,

może ja swojego wyciągnę dzisiaj na zakupy, jutro mam u siostry parapetówkę i trzeba się za prezentem rozejrzeć

Amaliee prawda, chłopu jak nie powiesz, nie napiszesz i nie przypomnisz to on sam za Boga się nie domyśli.

Na co im te mózgownice :-D

I pomyśleć, że facet ma być głową rodziny :-p:-D:-p

reklama
hej :-)

ja mowie, na chwilke Was zostawic, a tu tyyyyyle czytania. bol glowy poszedl w zapomnienie na szczescie, wczoraj polowkowe, zakupy, praca, dzis znow w pracy, a kutro mamy gosci z Polski. Istne urwanie glowy.Wpadam na chwile sie przywitac i zyczyc milego weekendu wszystkim.
U nas po badaniach wszystko ok :-D malenstwo zdrowe jak rybka, idealne i perfekcyjne :-) wiecej napisze na wizytowym, jak sie udaz mi tam zajrzec.. Jesli chodzi o plec, to niestety nie chcialo sie dziecie ujawnic :sorry: pani pociagnieta za jezyk, w koncu wydukala,ze max 55% daje na dziewczynke, ale tylko dlatego,ze nic nie mogla dojrzc miedzy nozkami :-D nastawiamy sie na druga ksiezniczke, ale jeszcze zobaczymy. wybieramy sie prywatnie na nagranie plytki za pare tygodni, to moze sie potwierdzi :-)

A teraz : ANIU :-D:-D:-D:-D:-D jak sie ciesze!!!!!!! To znaczy wiadomo bylo,ze tak bedzie, ale dobrze,ze juz teraz spokojnie mozesz cieszyc sie ciaza!!!!

witam dwie nowe mamusie :-)

hania super decyzja z prawkiem :tak: powodzenia, a niech by wrzesniowke chcieli oblac, to beda mieli z nami doczynienia!

milego kochane! postaram sie zagladac, ale od jutra pelna chata, wiec moze byc roznie z pisaniem. Bedzie nas 4 doroslych i 3 dzieci :-D aleee fajnie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry