reklama

Wrzesień 2014:)

Hello!

Ja dopiero dzis wrocilam z urlopu....i na forum, a tu takie wiadomosci
anka trzymam kciuki za dziewczynki....na pewno wszystko bedzie dobrze. Musi byc...

Na razie nic wiecej nie napisze - wyjechalismy z Bordeaux wczoraj o 18;00 - wiec praktycznie do teraz spalam tylko pare godzin (na zmiane z mezem prowadzilismy)....No i oczywiscie zamiast po powrocie polozyc sie spac - wzielam sie za ogarnianie chalupy po 2 tyg. nieobecnosci ;-)

reklama
No niestety Hania, musicie sie przygotowac na takie rozne sytuacje, raz lepiej, raz gorzej... ale ogolnie trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze.

Cholera, Antek dostal jakiejs wysypki, myslalam, ze to po antybiotyku. Wracamy od lekarza, jaki wirus skorny, moze sie utrzymywac nawet do 2 tyg. Ciagle cos... Na szczescie nie zaraza i moze wychodzic na dwor i do przedszkola, bo juz teskni i wypytuje, kiedy pojdzie.
Jedziemy na kawke do znajomych.

Hej :)
My dzisiaj obiazdowo po sklepach :) obiad na mieście:) i właśnie zjedliśmy truskawki i odpoczywamy :)
taki upał że szok...

Haniu kochana Ty to silna kobitka jesteś :) bardzo dobrze :* z ziewczynkami będzie raz lepiej raz gorzej niestety.. byle żeby wszystko szło do przodu a one rosły w siłę :) buziaki dla Was :*

A no wiem czytam dużo teraz o wcześniakach i przed nami dużo wzlotów i upadków.

Narazie dziękuję za to że są, że tyle mogłam im dać. Odciąganie idzie mi lipnie z jednego cycka z 15ml z drugiego tak samo, mąż pojemniki dopiero jutro przywiezie ale ja próbuję te laktację rozkręcić. Oby się udało

A_nka 30 ml to duzo, jedna sierpniowka z naszego forum w maju urodzila i w pierwszych dniach duzo mniej mleka miala z tego co czytalam, wiec u Ciebie to sukces, ze az tyle:tak: a z dnia na dzien bedzie co raz wiecej:)

choco, mnie szyjka sie skracala bezbolesnie w poprzedniej ciazy :/
natomiast bole ktore mialam i w tej ciazy tez mam, to po prostu rozciaganie macicy i normalne na tym etapie ciazy.

Hania, widzisz wszystko zaczyna sie ukladac :) juz Wam zazdroszcze tego domu ;)))
Powiedz mi jak Gwiazda i Dominik znoszą Twoją nieobecność i przyjęli wiadomość o bliźniaczkach? I jak personel z tego drugiego szpitala?
Już niedłuo będziesz mogła kangurować Dziewczyny, zobaczysz jak zleci! a nim się obejrzymy będziecie w komplecie w nowym domku!
Tak sobie mysle, ze poniewaz macie juz 4 dzieci, to moze przyslugiwala by Was jakas opiekunka z gminy? Czy cos?
A w ogole to jesem prze dumna z Ciebie i z Twojego lubego!!
30 ml to wystarczajaco jak na pierwszy raz. Pewnie to wiesz ale odciągaj metodą 775533, czyli 7 minut jedna piers, potem 7 druga, potem po 5 kazda i po 3. Na prawde pomaga.

Hania też mi się wydaje że 30 ml to całkiem sporo jak na pierwsze mleko i to całą dobę po porodzie. Bo na pierwsze karmienie podobno malutko trzeba a takie Kruszynki jeszcze mniej potrzebują, więc nie poddawaj się. Na pewno za kilka dni będzie go więcej :)

Witajcie wieczornie. Jestem padnięta po imprezce, niby ja nic za bardzo nie robiłam, tylko mąż, ale do tego pogoda masakryczna. Mam nadzieję, że się dzisiaj wyśpię. Cieszę się, że sytuacja w miarę opanowana i z każdym dniem dwie kruszynki będą coraz silniejsze :-)
Super, że mąż bez problemu w pracy dostał 2 tyg. opieki. Zawsze nie trzeba martwić się załatwianiem opieki.
Ja wczoraj takie miałam kłucia kilka razy, jak ktoś miał kiedyś zapalenie pęcherza to wie, to było takie chwilowe kłucia na pęcherz. Też się zastanawiałam co to, ale myślę, że to mały mi dawał kuksańce na pęcherz. Trwało to z pół godzinki i potem spokój. Franek kręcił się wówczas mocno, bo aż brzuch mi się cały ruszał.
Ale powiem szczerze, że teraz wsłu****ę się w każde puknięcie i mam nadzieję, że nie oszaleję :-)
Wiecie co, tak dzisiaj stwierdziłam, że jestem coraz wolniejsza... a jeszcze tu mnie w krzyżu łupnie, tam tyłek zaboli, zadyszki dostaję i marudna się zaczynam robić. Jak mąż ze mną wytrzyma, jak ja ze sobą nie mogę... :-D
Cieszę się dziewczyny od ekipy remontowej, że już jesteście na finishu, chwila moment i będziecie mieszkały w pięknych domkach :-) Wytrwałości życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry