reklama

Wrzesień 2014:)

Hej :)

Hania - bardzo się cieszę, że u Was lepiej :)
candy - zacznij się szanować dziewczyno... Zaslugujecie na kogoś lepszego
U nas już po rozmowach - nie umiemy się długo gniewać na siebie :P Udało się nam ustalić, że Mąż powalczy o 3 dni pracy zdalnej, a w pozostałe dni obiecał wracać do 17.30. Jest więc dobrze :)

Jutro czeka mnie posiew moczu :/ Aj... boję się, co tam znowu nie wyjdzie...

reklama
Dobrze słyszeć że z dziewczynkami dobrze :)
na mnie te upały jakoś źle działają, jakaś jestem nie do życia, za to szkrab w brzuszku szaleje ;) czasem cały brzuch się rusza :)
mój M ustalił z szefostwem że jak szkrab się urodzi to będzie mogł wybrać tacierzyński i do tego jeszcze 2 tyg, a potem będzie pracował od 8-14:00 i reszta dnia pod telefonem, mam nadzieje że się nikomu nie odwidzi taki układ :)
Dziewczyny powiedzcie mi ile macierzyńskiego planujecie?

Haniu dziewczynki rosną w siłę :tak:

alpine ja planuję rok macierzyńskiego.
Jeszcze pracuję (do 18.06) i mam jeszcze 16 dni zaległego urlopu z tamtego roku więc dojdzie jeszcze pewnie ze 2 miesiące zaległych urlopów.
Nie wiem czy wytrzymam tyle w domu :-D więc biorę pod uwagę opcję skrócenia ale na dzień dzisiejszy zadeklaruję rok.

Ostatnia edycja:
ja chyba też zdeklaruje się na rok i urlop tegoroczny mam prawie cały niewykorzystany więc też się tego nazbiera, właśnie z jednej strony cieszy mnie możliwość bycia rok z maluchem w domu, a z drugiej zastanawiam się czy nie zwariuję i czy tyle w domu wytrzymam :P ale właśnie zawsze można wrócić wcześniej :)

Ja chcę rok, ale i tak od stycznia na 1 dzień do pracy wrócić muszę, no i 1 dzień zajęć. Tak de facto 6 tygodni od porodu będę mieć spokój, a później na 1 dzień (jakieś 4-5 godzin) będę na zajęciach. Zamierzam karmić piersią, więc martwię się jak to będzie, ale nie mogę nie wrócić na zajęcia.

Hania super, że tak się Wam wszystko układa. Załatw jeszcze prawko, a będzie super. No i najważniejsze, że z dziewczynkami w porządku. Pierwsza zmiana pieluchy... przy takich kruszynach, to musi być na prawdę coś wielkiego...

Kara13 kciuki za wizytę, dobrze, że wyniki ok.

Marciątko super, że dogadaliście się z mężem. Stres źle teraz na Ciebie i maleństwo wpływa...

Wesolutka udanego wypoczynku. I pogody w miarę znośnej (od czwartku zapowiadają ochłodzenie o 10 st).

Jakaś taka zmęczona się czuję... chyba przez pogodę. Chociaż u nas nie tak źle. jest ok 25 st, wieje wiatr, nawet przyjemnie...

O szkole nie pomyślałam, studiuje mgr zaocznie i o ile teraz zajęcia mi nie przeszkadzają to nastepny semestr będą gdzieś od połowy od października, to będzie kosmos... :(

reklama
Hania super ;))) kciukaski w dalszym ciagu za gwiazdeczki ;* pięknie ze rosną w sile !

Marciatko super ze sie tak szybko dogadalisxie ;)

Ja tez planuje rok macierzyńskiego ;) bez opcji skracania- u nas było kilka przypadków ze dziewczyny zrezygnowały z czasu z dziećmi a np pol roku rok pozniej ktos im dziękował za współpracę czasem słusznie czasem mniej wiec nie ma opcji ja bede korzystać do oporu ;)

U nas burza na całego , wlasnie wyszłam do dużego psa zamknąć mi garaż zeby sie nie bal za bardzo bo nie cierpi burzy i wlasnie z 20 min z nim tam spędziłam bo nie chxial mnie wpuścić spowrotem do domu bo taki cykorek jest ;) wiec trochę sie pomizialismy i w koncu odpuścił :)

No nic burza szaleje wiec lecę pod prysznic walczyć z goleniem przed wizyta... ;> beda jaja ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry