reklama

Wrzesień 2014:)

to ja też melduję że jestem w tyle z wyprawką (szczególnie ubranka,kosmetyki)
bo wózek,fotelik to dawno kupiłam
kołyska naprawiana jest bo starsza córka stawała na Niej i jeden bok urwała,ale Pan ktory ma naprawić skróci troszkę i będzie jak nówka
a mi wszystko jedno na jaką wysokość,ważne zeby jeździła na kółkach i bujała się

Hania cieszą mnie Twoje wieści

reklama
Wróciliśmy, ale powiem wam, że to bieganie po sklepach nie na moje siły już. Kręgosłup zaczyna boleć, brzuch coś kłuje i tak po odpoczynku trochę lepiej i znowu. Ja też oprócz ciuchów, kocyków, wanienki i przewijaka nie mam nic. W Ikei jak dla mnie nic nie znalazłam. Solidne łóżeczka albo tylko białe albo cena masakryczna, że na necie zamówię o połowę tańsze i takie jak mi się podobają. W ogóle nic absolutnie nie znalazłam a tak się nastawiłam... ale trudno.
Szwagier jkoś dzielnie zniósł zabieg i na szczeście dojechał bez kłopotów do domu, bo jeszcze znieczulenie działało.
A, mam w sumie dla malucha coś- kupiłam kołderkę w lumpku, nową z metką- mąż wynalazł i kosztowała całą dychę. Przyda się na później.
Marciątko, dobrze, że jeden problem z głowy. Ja też nie lubię jak mi obcy po domu chodzą i brudzą w dodatku :wściekła/y:
Hania cieszę sie, że z gwiazdkami lepiej.
Ania i anusia, wszystkiego co najlepsze dla waszych rodzin :-)
Emka współczuję, my braliśmy drzwi z Porty i mieliśmy tydzień opóźnienia, za co policzyli nam ościeżnice po rabacie, więc warto było tydzień siedzieć na kibelku bez drzwi :-D
Za to mieliśmy przeprawę z prysznicem, bo najpierw przywieźli za małą, potem nie z takimi drzwiami, co chcieliśmy i trwało to 2 tyg. Tyle dobrze, że remont trwał i nam to nie przeszkodziło w niczym, tylko nerwy niepotrzebne...

felicity ty znasz siebie najlepiej i sama zdecyduj czy dasz radę, na pewno nic na siłę.

Co do porodu w wodzie, to ja nie mogę, bo pajączki mi się porobiły na nogach i to juz jest przeciwwskazanie. Jak usłyszalam jeszcze, że może macica tak się rozluźnić, że jest potem problem z obkurczaniem, to tez mnie nie przekonało. WIadomo, że to też zależy od organizmu kobiety, ale na razie prysznic i parcie w dowolnej pozycji mnie bardziej przekonuje, mimo większego bólu. A i tak coś czuję, że skończy się na cc, bo Franek będzie wielgaśny...
Odpoczywajcie mamuśki :-)

wróciłyśmy - w sensie że kobiety trzy w domu, czekaja na swojego mezczyzne, ktory wraca z delegacji. :)
Takze witamy sie tylko i obiecuje do poniedzialku Was nadrobic.

Sciskamy!!!!!

Hania, super ze Dziewczynki maja sie dobrze. A ty duzo pij na laktacje i laktatorem w wolnej chwili ile sie da :*:*

marciątko super, że wyniki dobre

joani a no teraz to się nie da tak latać po sklepach, mnie też zawsze coś boli i częsciej muszę odpoczywać

a my jutro jedziemy do dziadków na weekend, już dawno nie byliśmy
także udanego weekendu zyczę bo nie wiem czy uda mi się zajrzeć

Witam wieczorkiem :)
kurcze jak was czytam to ja to w ogóle jestem z wyprawką do tyłu, mam jakieś kilka ubranek po synu koleżanki, ale bez szaleństw, jakoś ciągle mi się wydaje że mam czas, i w lipcu zacznę zakupowe szaleństwo :) tak to ciągle coś oglądam i myślę, aaaa jeszcze nie :) chociaż dzisiejsze oglądanie przyczyniło się do wybrania wózka :) Ale właśnie też jestem coraz bardziej zmeczona i obolała jakaś,

Jak wasze brzuszki? Mnie dzis skóra na brzuchu tak zaczęła ciągnąć i swędzieć że już ją dzisiaj kilka razy smarowałam :( ale no mierzę się i w pn w obwodzie było 3cm mniej ;)

Ja też wyjeżdżam o 7 do Krakowa i wracam w niedzielę wieczorem, to dopiero was doczytam Kochane Mamusie
Życzę Wam dobrego weekendu i sobie także, aby poprawił się nastrój :sorry:

Hej kochane moje ;)
My wlasnie wjeżdżamy do Łodzi ;) wiec na szybko :
Hania świetne wieści!
Doda cieszę sie ze z mama lepiej!
Joani co do porodu w wodzie No tak trochę tych przeciwwskazań jest...
Tez mamy drzwi z porty ale kupowane w ulubionej firmie bel pol :s

Co do wyprawki tez jestem w czarnej D... Miałam zaczac od czerwca ale wszystko sie opóźnia ;(

No nic zycze miłego weekendu:* postaram sie podczytywać ;)

z wyprawkami mamy jeszcze czas,wiec nie ma co sie spinać
tak naprawdę to teraz w tych czasach kiedy dostęp do netu mamy,sporo rzeczy zamówić możemy to nie ma co się śpieszyć...
ja wiem że walizke do szpitala musze mieć gotową wczesniej
a reszte to na spokojnie

co sie dzieje z nexiss?

reklama
Dooda ciesze sie ze z mama lepiej :) i widze ze mialas udane zakupy :D
Mi z tych drogich rzeczy w sumie zostal tylko fotelik samochodowy, reszta to takie male rzeczy jak mydlo, smoczki, skarpetki, butelki i inne :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry