reklama

Wrzesień 2014:)

hej kochane!

Ja jak zwykle wpadam sie szybko przywitac :-) U nas dobrze, moje malenstwo chyba przewrocilo sie glowka do dolu, bo czuje kopniaki pod samym zoladkiem :-D chociaz czasem mam wrazenie,ze w brzuchu jakas osmiornica siedzi, bo czuje jak mi sie rusza w paru miejscach na raz :laugh2:

ania u nas dzis dokladnie 10 latek jak jestesmy razem ;-) kiedy to zlecialo???? Zycze Wam wszystkiego najlepszego, a piatki 13stego zawsze sa szczesliwe:tak:

hania ciesze sie ,ze z dziewczynkami coraz lepiej. ciagle o Was mysle i trzymam kciuki kazdego dnia! Powodzenia na tych jazdach dla Ciebie! Moge sobie tylko wyobrazic, jak musi byc ci ciezko , po cesarce i zmeczenie tez na pewno daje znac o sobie. Trzymaj sie kochana! To niesamowite skad matki biora tyle sily.. chyba jeszcze zaden naukowiec tego nie wyjasnil.

emka nosz kurna. Co za firma. Noz sie w kieszeni otwiera!!!

furciaczek witaj :-) dobrze, ze u Was dobrze!

felicity ja bym sie chyba puscila, to znaczy zalezy jeszcze , gdzie mieszkasz w Polsce, ja do siebie , to moze bym nie jechala, ale gdybym mieszkala gdzies bardziej z zachodniej strony to na pewno.

Milego dnia wrzesnioweczki!!! papa

reklama
Anusiaszymka Wam również gratuluję rocznicowo :)

Do mojej córy dotarło chyba śniadanko bo kopie mnie jak nie wiem :-D
Moja też czasem jak kopie to nie wiem czasem jak ona tam jest ułożona, mocniejsze koło pępka a na dole to albo próbuje się obrócić albo mnie boksuje :-D

Hej hej :-)
Ania, Anusia, gratuluję rocznicy!!! :-D
Kusiak, dobrze, że większych szkód w uzębieniu nie ma :-)
Sonia, współczuję rozstania ;-( mnie też byłoby ciężko...ale jak mówią dziewczyny, lepiej teraz niż później..
Furciaczek, welcome back! :-)
Hania, czekamy na kolejne dobre wieści o dziewczynkach, kciuki za usg!!!
A u nas dziś nawet ładnie ale gorąca już nie ma. Dziś ciąg dalszy robót domowo-ogródkowych (w zasadzie pracuje mój mąż z tatą, a ja odpoczywam), taki układ niezły ;-)
Pozdrowienia, kciuki za wizyty i miłego dnia!

Apropo ruchów to mnie się też wydaje, że mój Aleks ułożył się główkowo bo od dobrych dwóch tygodni na samym dole czuje jedynie małe smyranie więc domyślam się, że to łapki a te mocniejsze kopniaki dostaję pod żebrami albo po bokach.

Anusia Wam także życzę dużo uśmiechu w dniu rocznicy ;-)
U mnie zrobiło się chłodniej bo wiaterek jest, ale mimo to przyjemnie, trochę chmurek, liczę tylko na brak deszczu w Krk w week :)

Witajcie po małej przerwie, od zeszłego tygodnia jestem na zwolnieniu i nareszcie mam więcej czasu, w końcu trzeba ogarnąć mieszkanie pod kątem Maluszka:tak: Budzę się jeszcze cały czas jak do pracy, a mówią, że teraz ostatnia szansa, by się wyspać, może się jeszcze uda:happy: Wczoraj oglądałam mecz otwarcia, jestem w szoku, że wytrwałam do końca, ale warto było, mecz ciekawy. Wizytę mam za tydzień, w przyszłym tygodniu pora zrobić morfologię. Maleństwo preferuje prawą stronę i tam najczęściej czuję kopniaki, które są bardzo miłe. Zauważyłam też, że jak przyłożę dłoń delikatnie, to po chwili zazwyczaj puka do mnie, jeśli nie śpi;-) Dziś w planach obiadowych rybka i przegląd ciuchów, z których wyrastam.

a_nka mocne kciuki za usg Twoich córek&& by okazało się, że wszystko ładnie się rozwija. Dobrze, że przybierają na wadze.

ania// mało uciążliwego remontu życzę! No i dobrego świętowania:-)

Soniafka oby szybko mi te 2 tygodnie rozstania. A będziesz miała z nim kontakt wtedy, czy ten audyt w morzu będzie?

Anusiaszymka piękna rocznica! niech ten dzień będzie równie piękny dla Was:-)

Emka współczuję nerwów z ekipą. Dobrze, że napiszesz skargę. Może następnym razem będą bardziej uważać i inne osoby nie będą musiały przechodzić takich akcji.

Miłego dnia dla wszystkich wrześniówek!!

Witajcie
U nas dzisiaj chłodniej i zapowiadają opady, oby do wieczora wytrzymało.
Piszecie o kopniakach ja to czasami czuję wszędzie, w bokach i na dole.

Planów na dzisiaj brak, obiad z wczoraj trzeba trochę ogarnąć mieszkanie tylko.

Ann_
nie fajnie, busem taki kawałek drogi

hania kciuki zaciśnięte

EM_Ka
współczuję, to jakiś koszmar z tą firmą, a co do porodu w wodzie, jak miałam taką możliwość, ale w sumie chyba mnie to bardziej osłabiło niż pomogło, nie wiem może za ciepłą wodę mi wlali

ania// o i wy zaczynacie remont, oby szybko się skończył;-) i Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy, no taka data to musi być szczęsliwa;-)

soniafka właśnie to dobrze, że wysyłają go teraz a nie później, dasz radę

Dzień dobry:)

U mnie dzisiaj też trochę gorsza pogoda, ale jest ok. 20 stopni i przyjemny wiaterek:)

EM ka koniecznie złóż skargę, zero profesjonalizmu:baffled: Człowiek płaci kupę kasy i oczekuje poważnego traktowania, a nie odstawiania takich cyrków.. Dobrze, że wszystko się da naprawić:tak:

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji rocznic i kolejnych wielu wspaniałych lat razem:))

Hania kciuki za USG kruszynek &&&:tak:

Soniafka tak jak dziewczyny piszą, lepiej, że teraz go nie będzie niż później, dasz radę:))

Mój mały też różnie kopie, ja już sama nie wiem jak on jest ułożony:rofl2: Na pewno jest z prawej strony, no i chyba główką do dołu, bo tam czuję delikatniejsze puknięcia, więc to pewnie rączkami, bo mocne kopniaki czuję między pępkiem, a żebrami:)

Wszystkim remontującym życzę, żeby wszystko poszło szybko i bezproblemowo:)
My dzisiaj będziemy składać ostatnią komódkę w pokoju synka(jedna komoda i szafa już stoją). No i może wyrysuję sobie na brystolu szablon na ścianę, póki jeszcze brzuch mi tak nie przeszkadza, bo później będzie ciężko z takimi malunkami:-D

reklama
Hej ja tylko na chwilę ale wylewów jak narazie brak u dziewczynk główki czyściutkie ;)

Strasznie się cieszę!!! Kolejne za tydzień. Dziś już byśmy byli w 26t6d :(

A zdaje mi się, że tyle czasu upłynęło od ich narodzin :(
Dziś ważenia nie było, udało mi się tylko 10ml mleka odciągnąć i zaczynam wątpić, że laktacja się rozkręci.

Teraz jedziemy meble oglądać być może nawet zamówić, a potem ja ma jazdy :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry