anusiaszymka
Fanka BB :)
hej kochane!
Ja jak zwykle wpadam sie szybko przywitac :-) U nas dobrze, moje malenstwo chyba przewrocilo sie glowka do dolu, bo czuje kopniaki pod samym zoladkiem
chociaz czasem mam wrazenie,ze w brzuchu jakas osmiornica siedzi, bo czuje jak mi sie rusza w paru miejscach na raz 
ania u nas dzis dokladnie 10 latek jak jestesmy razem ;-) kiedy to zlecialo???? Zycze Wam wszystkiego najlepszego, a piatki 13stego zawsze sa szczesliwe
hania ciesze sie ,ze z dziewczynkami coraz lepiej. ciagle o Was mysle i trzymam kciuki kazdego dnia! Powodzenia na tych jazdach dla Ciebie! Moge sobie tylko wyobrazic, jak musi byc ci ciezko , po cesarce i zmeczenie tez na pewno daje znac o sobie. Trzymaj sie kochana! To niesamowite skad matki biora tyle sily.. chyba jeszcze zaden naukowiec tego nie wyjasnil.
emka nosz kurna. Co za firma. Noz sie w kieszeni otwiera!!!
furciaczek witaj :-) dobrze, ze u Was dobrze!
felicity ja bym sie chyba puscila, to znaczy zalezy jeszcze , gdzie mieszkasz w Polsce, ja do siebie , to moze bym nie jechala, ale gdybym mieszkala gdzies bardziej z zachodniej strony to na pewno.
Milego dnia wrzesnioweczki!!! papa
Ja jak zwykle wpadam sie szybko przywitac :-) U nas dobrze, moje malenstwo chyba przewrocilo sie glowka do dolu, bo czuje kopniaki pod samym zoladkiem
chociaz czasem mam wrazenie,ze w brzuchu jakas osmiornica siedzi, bo czuje jak mi sie rusza w paru miejscach na raz 
ania u nas dzis dokladnie 10 latek jak jestesmy razem ;-) kiedy to zlecialo???? Zycze Wam wszystkiego najlepszego, a piatki 13stego zawsze sa szczesliwe

hania ciesze sie ,ze z dziewczynkami coraz lepiej. ciagle o Was mysle i trzymam kciuki kazdego dnia! Powodzenia na tych jazdach dla Ciebie! Moge sobie tylko wyobrazic, jak musi byc ci ciezko , po cesarce i zmeczenie tez na pewno daje znac o sobie. Trzymaj sie kochana! To niesamowite skad matki biora tyle sily.. chyba jeszcze zaden naukowiec tego nie wyjasnil.
emka nosz kurna. Co za firma. Noz sie w kieszeni otwiera!!!
furciaczek witaj :-) dobrze, ze u Was dobrze!
felicity ja bym sie chyba puscila, to znaczy zalezy jeszcze , gdzie mieszkasz w Polsce, ja do siebie , to moze bym nie jechala, ale gdybym mieszkala gdzies bardziej z zachodniej strony to na pewno.
Milego dnia wrzesnioweczki!!! papa
Wczoraj oglądałam mecz otwarcia, jestem w szoku, że wytrwałam do końca, ale warto było, mecz ciekawy. Wizytę mam za tydzień, w przyszłym tygodniu pora zrobić morfologię. Maleństwo preferuje prawą stronę i tam najczęściej czuję kopniaki, które są bardzo miłe. Zauważyłam też, że jak przyłożę dłoń delikatnie, to po chwili zazwyczaj puka do mnie, jeśli nie śpi;-) Dziś w planach obiadowych rybka i przegląd ciuchów, z których wyrastam.
Człowiek płaci kupę kasy i oczekuje poważnego traktowania, a nie odstawiania takich cyrków.. Dobrze, że wszystko się da naprawić
Na pewno jest z prawej strony, no i chyba główką do dołu, bo tam czuję delikatniejsze puknięcia, więc to pewnie rączkami, bo mocne kopniaki czuję między pępkiem, a żebrami