reklama

Wrzesień 2014:)

Haniu super wiesci :) a Dominik to moze tez przez ten upal u Was taki marudny? Moje chlopaki tez takie dni miewaja, najgozej jak maja takie dni razem :P

A moj niejadek znow obiadu nie zjadl :( zrobilam makaron z boczkiem w sosie z serka topionego i mleka, cos co kiedys strasznie lubil. Nabil jeden makaron na widelec i oblizywal go z kazdej strony chyba z 10 min po czym odlozyl na talerz i stwierdzil ze to by bylo na tyle :( chyba do srodowiskowej sie z nim wybiore (bo tutaj to ona sie zajmuje takimi sprawami a nie lekarz, najwyzej moze cie wyslac do lekarza jak sama nie wie). Bo jak dlugo mozna tak ciagnac? Moze cos poradzi. Ale to dopiero w srode za tydzien moge.
A ja jutro mam wizyte u lekarza konsultanta w sprawie wywolywania porodu u mnie wiec trzymajcie dziewczyny kciuki zeby poszlo po mojej mysli :)

reklama
Dobre wieści, Hania :-)
My już po "szkole".. Dzisiaj o porodzie w wodzie i takie tam, wyprawka do szpitala, jakie leki najlepiej mieć w razie jak się coś zacznie dziać itp. Za 2 tyg, dopiero mamy następne, bo jest Boże Ciało i będzie kąpiel malucha. Jak tak siedziałam tam, to do mnie dotarło, że ciąża niebawem się skończy a tylu rzeczy jeszcze nie mam i nie wiem... no ale damy radę, no nie?:-)
Kusiak a jak u dentysty?

Joani u dentysty w porzadku, powiedziala ze kiwa sie ale nie jakos bardzo mocno i ze dziaslo moze jeszcze sie zaklepic wokol tego zeba i przestanie sie kiwac. Tamte poszarpane zostawila bo stwierdzila ze z nimi sie nic nie zrobi a jemu nie przeszkadzaja. Jak po tygodniu bedzie go ten kiwajacy jeszcze bolal lub bedzie czul jakis dyskomfort to mamy przyjsc jeszcze raz i wtedy pomysli o wyrywaniu :)

no maly chyba mi zasypia w koncu , dzis mega nie chetny,

Haniu cieszę się ze z dziewczynkami ok z każdym dnie będzie lepiej zobaczysz

kusiaku mam dokladnie to samo , mój nic jeśc nie chce , wszystko na siłę , a najgorsze że magazynuje i trzyma w poliku , u nas jedzenie zawsze męka, moze trzeba im trochę odpuscić, sama nie wiem..

To dobrze, że nic poważnego się nie stało :-)
Marciątko, współczuję leżenia bo już nie wiadomo jakie pozycje przyjmować. Ja na plecach nie mogę długo, bo zaczyna krzyż boleć i nie mogę się podnieść.
Właśnie się dowiedziałam, że muszę jutro jechać z siostrą i szwagrem do kliniki 100 km. Szwagier ma zabieg na kręgosłup i wiezie mój M, a ponoć ma to długo trwać, to siostrze towarzystwa dotrzymamy i pojedziemy do IKEI- ona się śmiała, że to chyba ona nam będzie towarzyszyła ;-)Biedaczek ten mój szwagier, boi się jak cholera, ale jak chce normalnie funkcjonować bez ciągłego bólu, to niestety zabieg jest konieczny.
A w ikei mamusia rozglądnie się za łóżeczkiem i innymi takimi dla Franka :-)
Ann, Nie robiłam notatek, bo wszystko dali na kserówkach.
A która pojechała na wieś, czy gdzieś na urlop, nie RAJO? Chyba, że mi się coś myli..

Ostatnia edycja:
jestem po całym dniu zmęczona.
a w sumie spałam 2 h w dzień czego nie robiłam od dawna dziwne, że mimo to zmęczona..
moje plany znowu w łeb wzięły, tym razem miałam jechać do Krk jutro i sobie znalazłam tani przejazd autem, a teraz sie okazuje że mogę tam być dopiero w sobotę ale nie ma już takiej dobrej oferty na sobotę i pewnie będę musiała jechać busem :crazy:

Wybaczcie że o sobie tylko, ale nie mam jakoś weny i nastroju od wczoraj.
Cieszę się że u was w miarę ok.
Hania super ze była kupka i niedługo pierwszy 1 kg :)
joani notatki zrobiłaś ?
Kusiak dobrze że z zębami nie tak źle, a jak mały dalej nie je to faktycznie może do lekarza.
Rajo martwimy się!

Joani na wieś uciekła Wesolutka :p
Trzymam kciuki za jutrzejszą wyprawę.

Mąż dziś wybrał kolory farb do pokoi. Jutro po szpitalu jedziemy za tymi meblami się rozejrzeć :)

Proszę o kciuki za usg dziewczynek :-*

reklama
Hej dziewczynki w ciagu dnia chcialam Wam napisac juz mialam gotowy post - pisany u szklarza jak czekalam na poprawe poleczki - szybki a na sam koniec wyl mi aplikacje i wszystko szlag trafil..
wiec tak w skrocie ...Mam piekna kuchnie!:) tzn mebelki, jeszcze tylko hydraulika i czekam na szybę pomiedzy polkami ale juz super zaczyna wygladac....
a dzisiaj myslalam ze znow wyjde z siebie i stane obok... wiec... z gory mowie unikajcie firmy Bel Pol Podłogi i Drzwi -mam nadzieije ze nie pracujecie tam - w razie czego pisze o Gliwicach i Katowicach , ale skoro w dwoch sklepach jest zle to nie daje dobrej wizytowki. Jest to firma umieszczona w najbardziej renomowanych CH na Slasku, trafilismy tam tylko dlatego ze jako jedyni mieli panele ktore sobie wybralismy, w innych firmach tanszych typu komfort nie mieli tego nawet na zamowienie, wiec z braku opcji dawno temu pojechalismy do gliwic wypozyczylismy probki - wszystko pieknie ladnie podobalo nam sie bardzo wybralismy tez drzwi i super zadowoleni chcielismy sie umowic na pomiar...niedoczekalismy sie, po 3 probach w koncu prawie by sie udalo gdyby nie to ze po 2h czekania w mieszkaniu stwierdzilam ze mam to w nosie i nie bede czekac zamowimy sobie w Katowicach, bo wkoncu wiemy co ... tak tez zrobilismy P pojechal zamowil wplacil zaliczke, bylismy zadowleni bo przyjechal gosc szybciutko pomierzyl wszystko super, nawet wyszlo zdecydowanie taniej niz w Gliwicach... mamy troje 3 wewnetrznych 2 sypialnie i lazienka, wszystkie kazal nam zwezyc lazienkowe obnizyc... wiec ekipa remontowa to wlasnie zrobila zanim malowalismy itd. mowimy panele na koniec po malowaniu, przyjechaly panele razem z drzwiami i co sie okazalo do obu sypialni ok , ale zamowili nam za malo paneli do salonu i przedpokoju - wiec domowienie, doplata za domowione panela - wiec roznica pomiedzy Gliwicacmi sie zrownala - ale to nic to bysmy przeboleli - ale trzeba bylo czekac tydzien az panele przyjda od producenta, zeszly piatek przyjezdza montazysta od paneli (bardzo solidny gosc) montuje brakujace panele, co sie okazuje , 1. osoba mierzaca zle wyliczyla listwy do kazdego pomieszczenia!!! 2. zapomnial nam powiedziec zebysmy obnizyli wneke drzwiowa , wiec po zamontowaniu drzwi nad jedna i druga sypialnia szpara 4 cm!!! WTF!!! no to znowu w tamten piatek telefony ze maja domowic listwy, i ja sie umowilam z firma budowlana zeby mi zrobili zabudowe nad drzwiami (bo kazalam sciagnac ramy), ci mieli to zrobic wczoraj wieczorem po innej robocie, ale Pani z Belpolu jak uslyszala ze fakture za to dostana oni do zaplaty, oddzwonila do P z infomracja ze mamy odwolac ekipe bo Pan montazysta zrobi nam to za free , obudowa , gruntowanie, zagladziowanie i przemalownie. No bylismy zadowoleni - mowimy ok 2 tyg opoznienia ale wporzo sie zachowuja... na dzis sciagnelam tego pana co ma to robic okazalo sie ze to ten sam ktory wymierzal, i mowie mu ale prosze niech Pan to zrobi porzadnie - a on do mnie ale ja przyjechalem zrobic tylko listwy nic wiecej nie bede robic !!! wiec P telefon do Pani z BelPol - ze jak to? ta do niego z wolnego dzwonila , ze ona to nie jest w stanie go zmusisc i mamy w takim razie dostarczyc im fakture ,,, wiec znowu o tydzien mi sie przesunie, bo ekipa moze i tak na moje szczescie zaczac to jutro - ale to musi przeschnac itd wiec znowu przyszly tydzien... a co sie jeszcze okazalo ze ten palant co byl dzisiaj to i tak nie zalozyl wszystkich listw bo zapomnial o scianie za drzwiami w pokoju dziecka ze tam tez przydalaby sie listwa... wiec ja juz nie mam do nich sily, jak zamkne temat to napisze malia do centrali z opisem sytuacji bo to smiech na sali! no tyle o mnie przepraszam!
Ann czemu doly dziolszko nie doluj sie - niedlugo bedziesz szczesliwa zonka:)
Hanna pieknie dziewczynki rosną :)
Joani i co sadzisz o porodzie w wodzie? ja bardzo chce! :)
Kusiak dobrze ze zostaly mu te zeby:)
Rajo Hallo hallo?!

btw patrzcie na to :)
podaj.to

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry