Hej dziewczynki w ciagu dnia chcialam Wam napisac juz mialam gotowy post - pisany u szklarza jak czekalam na poprawe poleczki - szybki a na sam koniec wyl mi aplikacje i wszystko szlag trafil..
wiec tak w skrocie ...Mam piekna kuchnie!

tzn mebelki, jeszcze tylko hydraulika i czekam na szybę pomiedzy polkami ale juz super zaczyna wygladac....
a dzisiaj myslalam ze znow wyjde z siebie i stane obok... wiec... z gory mowie
unikajcie firmy Bel Pol Podłogi i Drzwi -mam nadzieije ze nie pracujecie tam - w razie czego pisze o Gliwicach i Katowicach , ale skoro w dwoch sklepach jest zle to nie daje dobrej wizytowki. Jest to firma umieszczona w najbardziej renomowanych CH na Slasku, trafilismy tam tylko dlatego ze jako jedyni mieli panele ktore sobie wybralismy, w innych firmach tanszych typu komfort nie mieli tego nawet na zamowienie, wiec z braku opcji dawno temu pojechalismy do gliwic wypozyczylismy probki - wszystko pieknie ladnie podobalo nam sie bardzo wybralismy tez drzwi i super zadowoleni chcielismy sie umowic na pomiar...niedoczekalismy sie, po 3 probach w koncu prawie by sie udalo gdyby nie to ze po 2h czekania w mieszkaniu stwierdzilam ze mam to w nosie i nie bede czekac zamowimy sobie w Katowicach, bo wkoncu wiemy co ... tak tez zrobilismy P pojechal zamowil wplacil zaliczke, bylismy zadowleni bo przyjechal gosc szybciutko pomierzyl wszystko super, nawet wyszlo zdecydowanie taniej niz w Gliwicach... mamy troje 3 wewnetrznych 2 sypialnie i lazienka, wszystkie kazal nam zwezyc lazienkowe obnizyc... wiec ekipa remontowa to wlasnie zrobila zanim malowalismy itd. mowimy panele na koniec po malowaniu, przyjechaly panele razem z drzwiami i co sie okazalo do obu sypialni ok , ale zamowili nam za malo paneli do salonu i przedpokoju - wiec domowienie, doplata za domowione panela - wiec roznica pomiedzy Gliwicacmi sie zrownala - ale to nic to bysmy przeboleli - ale trzeba bylo czekac tydzien az panele przyjda od producenta, zeszly piatek przyjezdza montazysta od paneli (bardzo solidny gosc) montuje brakujace panele, co sie okazuje , 1. osoba mierzaca zle wyliczyla listwy do kazdego pomieszczenia!!! 2. zapomnial nam powiedziec zebysmy obnizyli wneke drzwiowa , wiec po zamontowaniu drzwi nad jedna i druga sypialnia szpara 4 cm!!! WTF!!! no to znowu w tamten piatek telefony ze maja domowic listwy, i ja sie umowilam z firma budowlana zeby mi zrobili zabudowe nad drzwiami (bo kazalam sciagnac ramy), ci mieli to zrobic wczoraj wieczorem po innej robocie, ale Pani z Belpolu jak uslyszala ze fakture za to dostana oni do zaplaty, oddzwonila do P z infomracja ze mamy odwolac ekipe bo Pan montazysta zrobi nam to za free , obudowa , gruntowanie, zagladziowanie i przemalownie. No bylismy zadowoleni - mowimy ok 2 tyg opoznienia ale wporzo sie zachowuja... na dzis sciagnelam tego pana co ma to robic okazalo sie ze to ten sam ktory wymierzal, i mowie mu ale prosze niech Pan to zrobi porzadnie - a on do mnie ale ja przyjechalem zrobic tylko listwy nic wiecej nie bede robic !!! wiec P telefon do Pani z BelPol - ze jak to? ta do niego z wolnego dzwonila , ze ona to nie jest w stanie go zmusisc i mamy w takim razie dostarczyc im fakture ,,, wiec znowu o tydzien mi sie przesunie, bo ekipa moze i tak na moje szczescie zaczac to jutro - ale to musi przeschnac itd wiec znowu przyszly tydzien... a co sie jeszcze okazalo ze ten palant co byl dzisiaj to i tak nie zalozyl wszystkich listw bo zapomnial o scianie za drzwiami w pokoju dziecka ze tam tez przydalaby sie listwa... wiec ja juz nie mam do nich sily, jak zamkne temat to napisze malia do centrali z opisem sytuacji bo to smiech na sali! no tyle o mnie przepraszam!
Ann czemu doly dziolszko nie doluj sie - niedlugo bedziesz szczesliwa zonka
Hanna pieknie dziewczynki rosną
Joani i co sadzisz o porodzie w wodzie? ja bardzo chce!
Kusiak dobrze ze zostaly mu te zeby
Rajo Hallo hallo?!
btw patrzcie na to
podaj.to