• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Dzień doberek :*

Haniu kciuki za dziewczynki :* oby usg pokazało że wszystko wporządeczku :)
Joani dzisiaj zakupki więc dużo siły i kciuki za szwagra żeby wszystko dobrze poszło :)
Ann głowa do góry :)
Kusiak dobrze że z ząbkami nie jest źle jak nie będzie boleć to młody jeszcze zęby będzie miał wszystkie :) Co do niejadka to kurcze no.. może przejdź się do środowiskowej niech coś dorradzi.. są też te syropki jakoś Apetizer czy coś.. ale czy to działa? to nie mam bladego pojęcia..
Candy twój to może nie je bo ciepło jest?
Moja nie chce jeść obiadów ale na śniadanie potrafi zjeść 2-3 kromeczki albo parowkę i kromkę czy tam serek no obojętnie i na kolacje też zje wszystko.. a z obiadem problem mamy i myślę że właśnie przez upał.. bo wcześniej problemu nie było :)
Emka boże ludzie są nie do ogarnięcia.. tyle nerwow tyle czekania a i tak nie wszystko gotowe jak miało być.. dobrze że po wszystkim skargę napiszesz.. należy im się.. Oby juz obyło się bez nerwow :*
co do porodu to jak chcesz w wodzie to chyba musisz to zgłosić :) chyba że poród bardzo długo trwa :) Choć mnie koleżanka mowiła że poród ok to później ta krew i to wszystko w tym baseniku to aż się nie fajnie robi.. :) ja jednak wolę pochodzić po kucać i poskakać hehe jakoś nie wyoobrażam sobie w wannie siedzieć :)

My dziś oficjalnie zaczynamy remont:D więc jeszcze tylko 2 tygodnie bałaganu i chałasu i będzie gitara :D hahaha
Wczoraj nam jesczze kanalizacja się zapchała.. i wybiło pół kuchni zalanej .. masakra.. na szczęście M naprawił odetkał więc luz :)
Na obiadek rybka dzisiaj :) muszę się ogarnać i może na jakiś spacr z mała pójdziemy :)
powodzenia na wizytach jeśli są :* miłego dnia:*

reklama
Cześć dziewczyny, wieki mnie chyba nie było:-p Niby człowiek mial sie oszczędzać itd ale jakoś nie mogę spokojnie usiedzieć i latam jak szalona, czasu wolnego w zasadzie zero.
Z małym wszystko wporzadku, parę dni temu byłam na 3d , wszystko super tylko pusta płytę dostałam, szkoda bo Kuba byłby zachwycony.

Helołłł :-)
Ależ się dzisij smacznie wyspałam, aż uwierzyć w to nie mogę. Żadnej pobudki w nocy. Fantastycznie! :laugh2:

Emka
, daj spokój, jakaś masakra z tą firmą i ich pomiarami a to przecież tak bardzo irytuje kiedy widzisz, że płacisz za taką usługę nie małe pieniądze a ludzie odpierniczają fuszerke. Szkoda gadać. Dlatego właśnie nienawidze remontów. :confused2: ( a ten filmik jest rozczulający... aż mi się łezka zakręciła)

Hania, oczywiście trzymam kciuki za usg dziewczynek.:tak:

Furciaczek, witaj! Faktycznie dawno cię tu nie było. Najważniejsze że u was wszystko ok.

A ja wczoraj się dowiedziałam, że firma wysyła mojego K. na audyt na statku i zostane samiutka od 25 czerwca do 9 lipca. Chyba się zapłacze. :-( Już od dawna było wiadomo, że mają go wysłąć ale miałam nadzieje, że będzie to wcześniej a tu termin cały czas się odsuwał i niestety oficjalnie już mu to zakomunikowali. Tyle dobrze, że jeszcze nie później bo gdyby miał wyjechać w sierpniu to ja nie wiem...:dry:

Ostatnia edycja:
witam Panie
Nie wiem, pewnie poczuję się lepiej jak jakieś dobre informacje dostanę, a na razie jest jak jest. Jednak nie będę narzekała ;-)
Dziś nie mam nic do załatwiania. Więc odpocznę sobie wcześniej przed wyjazdem, bo rano jutro jadę do Krakowa, pewnie koło 5 będę musiała wstać.
Emka cierpliwości życzę do "fachowców" bo rozumiem Twoje oburzenie. Siła niech będzie z Tobą ;-)
Sonia tak jak piszesz, lepiej że jedzie teraz niż w sierpniu czy wrześniu. A te dwa tygodnie szybko zlecą :tak:
ania// Tobie też życzę szybkiego remontu :rofl2:

Hej!
U mnie tydzien w pracy szybko minal (no jeszcze ide dzis, ale to juz prawie weekend ;-))...
Moj P.dzis pracuje z domu - ale za to w niedziele leci do Chin - na szczescie tylko na tydzien - ale ja juz mam jakies czarne mysli na ten temat :-(
Zreszta - mi to sie marzylo,ze jak w koncu go z pracy tam wysla, to ze pojade razem z nim - a tu tak nagle ze oczywiscie nie ma szans bym miala jakas kase na bilety lotnicze ;-)...
W ogole to rozwazam opcje,zeby okolo 28.07 pojechac do Polski autem (z dzieciakami i moimi rodzicami ktorzy przyjada do nas wczesniej)....biore akurat 2 tyg, wolnego (bo musze wykorzystac) no i dzieci bardzo by chcialy....Tak tylko mysle ze to bedzie 31.tydzien - ale z drugiej strony nie powinno byc zle ;-)
Haniu super,ze dziewczynki rosna....mam nadzieje,ze usg glowek tez pojdzie pomyslnie....
EM ka wspolczuje problemow z remontem....niestety sa fachowcy i... 'fachowcy'. i trudno trafic na tych dobrych - ale z kolei jak firma ma w d...e klienta, to juz gorzej - a podobno trzymaja sie zasady - klient nasz pan :no: Mam nadizeje,ze pojdzie wam z wszystkim lepiej niz u mnie ;-) bo u mnie w dalszym ciagu konca nie widac....

Sonia tak jak piszesz dobrze że M wyjeżdza teraz a nie poźniej bo rożnie mogło by być :) a zleci szybko :) czyli remont łazięki chyba przesunie się po porodzie co?
Ann odpoczywaj dzisiaj :) jutro ciężki dzień więc należy Ci się :)
Felicity szczerze mówiąc nie wiem czy wybrała bym się w 31 tygodniu samochodem w tak długą podroż :) pamiętaj że jak będziesz wracać już będzie 33 tydzień :) zależy to też od samopoczucia Twojego :) choć podejżewam że jak dzidziuś się urodzi to jakiś czas nie pojedziecie więc nie wiem co bym zrobiła :)
A nam dzisiaj stuka 7 lat razem :) piątek 13 pięknie :)

Ania, remont łazienki od samego początku planował na koniec lipca także chyba wszystko będzie zgodnie z planem. Zreszta ja wolałabym, żeby to zrobić przed niż po porodzie bo teraz to najzwyczajniej pojade na kilka dni do teściowej i tam u niej remont przeczekam. ;-) Gratulacje z okazji rocznicy!

Felicity, ja bym się nie odważyła jechać tyle km w tak zaawansowanej ciąży no ale to już twoja decyzja. :sorry:

Dzień doberek :)
Jakoś mi się rano dziwne sny śniły..
Wstałam przed 9 ale widzę, że dziś trochę chłodniej niż wczoraj, oby tylko nie padało.
Znów się czuję połamana, plecy bolą..

Hania trzymam kciuki za usg córeczek :)

Emka współczuje wkurzania się i że takie firmy są na rynku, szok. Mój to wszystkim za to by odradzał firmy Husqvarna bo też obiecują dużo a ciągle przekładają terminy (fakt inna dziedzina ale znana marka i powinni być solidni, nie są).

Kusiak dobrze, że z ząbkami synka w miarę wszystko w porządku.

Ania gratuluję Wam z okazji rocznicy :)

Za wizyty trzymam &&
Miłego

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Łączę się w bólu remontowym - u mnie właśnie elektrycy działają i już bym chciała, żeby sobie poszli - jakoś niekomfortowo czuję się z obcymi w domu, zwłaszcza jak muszę leżeć. Ale dziś skończą i później już tylko Mąż będzie działał z pomocą rodziny, więc nie jest najgorzej :)

Też się mi wydaje, że długa podróż może być ciężka na tym etapie ciąży, ale zależy jak kto ciążę przechodzi.
Udanego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry