ania//
Fanka BB :)
Dzień doberek :*
Haniu kciuki za dziewczynki :* oby usg pokazało że wszystko wporządeczku
Joani dzisiaj zakupki więc dużo siły i kciuki za szwagra żeby wszystko dobrze poszło
Ann głowa do góry
Kusiak dobrze że z ząbkami nie jest źle jak nie będzie boleć to młody jeszcze zęby będzie miał wszystkie
Co do niejadka to kurcze no.. może przejdź się do środowiskowej niech coś dorradzi.. są też te syropki jakoś Apetizer czy coś.. ale czy to działa? to nie mam bladego pojęcia..
Candy twój to może nie je bo ciepło jest?
Moja nie chce jeść obiadów ale na śniadanie potrafi zjeść 2-3 kromeczki albo parowkę i kromkę czy tam serek no obojętnie i na kolacje też zje wszystko.. a z obiadem problem mamy i myślę że właśnie przez upał.. bo wcześniej problemu nie było
Emka boże ludzie są nie do ogarnięcia.. tyle nerwow tyle czekania a i tak nie wszystko gotowe jak miało być.. dobrze że po wszystkim skargę napiszesz.. należy im się.. Oby juz obyło się bez nerwow :*
co do porodu to jak chcesz w wodzie to chyba musisz to zgłosić
chyba że poród bardzo długo trwa
Choć mnie koleżanka mowiła że poród ok to później ta krew i to wszystko w tym baseniku to aż się nie fajnie robi..
ja jednak wolę pochodzić po kucać i poskakać hehe jakoś nie wyoobrażam sobie w wannie siedzieć 
My dziś oficjalnie zaczynamy remont
więc jeszcze tylko 2 tygodnie bałaganu i chałasu i będzie gitara
hahaha
Wczoraj nam jesczze kanalizacja się zapchała.. i wybiło pół kuchni zalanej .. masakra.. na szczęście M naprawił odetkał więc luz
Na obiadek rybka dzisiaj
muszę się ogarnać i może na jakiś spacr z mała pójdziemy 
powodzenia na wizytach jeśli są :* miłego dnia:*
Haniu kciuki za dziewczynki :* oby usg pokazało że wszystko wporządeczku
Joani dzisiaj zakupki więc dużo siły i kciuki za szwagra żeby wszystko dobrze poszło
Ann głowa do góry
Kusiak dobrze że z ząbkami nie jest źle jak nie będzie boleć to młody jeszcze zęby będzie miał wszystkie
Candy twój to może nie je bo ciepło jest?
Moja nie chce jeść obiadów ale na śniadanie potrafi zjeść 2-3 kromeczki albo parowkę i kromkę czy tam serek no obojętnie i na kolacje też zje wszystko.. a z obiadem problem mamy i myślę że właśnie przez upał.. bo wcześniej problemu nie było
Emka boże ludzie są nie do ogarnięcia.. tyle nerwow tyle czekania a i tak nie wszystko gotowe jak miało być.. dobrze że po wszystkim skargę napiszesz.. należy im się.. Oby juz obyło się bez nerwow :*
co do porodu to jak chcesz w wodzie to chyba musisz to zgłosić
My dziś oficjalnie zaczynamy remont
Wczoraj nam jesczze kanalizacja się zapchała.. i wybiło pół kuchni zalanej .. masakra.. na szczęście M naprawił odetkał więc luz
Na obiadek rybka dzisiaj
powodzenia na wizytach jeśli są :* miłego dnia:*
Niby człowiek mial sie oszczędzać itd ale jakoś nie mogę spokojnie usiedzieć i latam jak szalona, czasu wolnego w zasadzie zero.
( a ten filmik jest rozczulający... aż mi się łezka zakręciła)

Mam nadizeje,ze pojdzie wam z wszystkim lepiej niz u mnie ;-) bo u mnie w dalszym ciagu konca nie widac....