reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka bardzo się cieszę, że USG wyszło ok i wylewów nie ma, oby tak dalej:tak: A brak laktacji pewnie jest też spowodowany stresem jaki teraz przechodzisz, może się jeszcze rozkręci:) Powodzenia na jazdach!

reklama
Haniu kochana bardzo sie cieszę ze wylewów brak :) silne dziewczynki :)
Jeśli nie da rady z laktacją bo to całkiem możliwe przez wszystkie nerwy i wg to się nie martw, powalcz jeszcze chwile i odpuść jak masz się męczyć.. dzieci na mm szybciej przybierają a temu mleku nic nie brakuje :* uważaj na jazdach :) i miłych zakupów :)

Cześć dziewczynki, ja tylko na chwilę bo zmykam do mamy do szpitala,

Dziękuję za kciuki, z mamą na szczęście już lepiej, wszystko się unormowało i wyniki w miarę ok:-)
Już nie pamiętam co Wam miałam wszystkim napisać :-(
HANIU cięszę się z Wami , że jest wszystko ok, musi być juz tak do końca, a Ciebie kobito podziwiam za siłę, wytrwałaość, jesteś niesamowita:-) Wstaw nam zdjęcie twoich kruszynek, tak bardzo chciałybyśmy je zobaczyć:-)

Dzisiaj jadę oglądać wózek, więc jeżeli mi się spodoba i opinie o nim będą adekwatne, to może zdecyduję się na zakup. Zaczynam się już martwić upływem czasu, widzę że część z Was ma już bogate wyprawki...a moja Niunia raczej nie będzie chodzić we wszystkich po synalkowych rzeczach:zawstydzona/y:

Jak będę miała wiecej czasu to napisze...
Kciuki za wizytujące&&&

A_nka świetna wiadomość!! Zobaczysz, czas szybko upłynie i już niedługo będziesz mogła tulić swoje córeczki do serca:tak: Powodzenia na jazdach!

Dooda dobrze, że z mamą jest lepiej. A co do wyprawki, to ja jestem daleko w polu, dopiero zamówiłam rzeczy apteczne, więc nie jesteś sama;-)

Dziewczyny nie jesteście same :) My do maluszka nie mamy nic jeszcze nowego.. jedno dobre że dużo potrzebnych rzeczy używamy w dalszym ciągu u NAtki więc zawsze te najważniejsze jest :)

ja tez z wyprawka w tyle... tyle,ze duzo rzeczy mam po malej, ale jaks taka sie czuje nieprzygotowana... :zawstydzona/y:

haniu ciesze sie,ze usg pomyslne!!! kciukow nie odpuszczamy! a ania ma racje, jesli laktacja nie pojdzie, to nie zamartwiaj sie, MM w naszych czasach sa naprawde swietne. Najwazniejszy Twoj komfort, a wtedy dziewczynkom tez bedzie lepiej.

dooda dobrze,ze z mama lepiej!

Milego weekendu kochane. Ja pomalu zamykam swoj kramik i lece do domku. Dzis piatek, wiec krotszy dzien pracy :-D

kusiole babole!

Hania - a może spróbuj częściej odciągać? Może mózg wtedy się kapnie, że ma więcej produkować.
A u mnie kamień z serca - mam dobre wyniki z posiewu moczu!!!

reklama
ja też jestem w tyle, nie mamy jeszcze nic. Planowaliśmy że w lipcu będziemy wszystko kompletować :-) ale jak widziałam ile ma Sonia to jestem przerażona :no:
Na obiad robię risotto, zobaczymy jak wyjdzie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry