• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka my też właśnie bezpośrednia z niemic mamy bo na allegro to bałam się kupić. Dajemy małej po 6 kropelek do każdego jedzenia od wczoraj. Na chwilę obecną jakoś różnicy nie widzę...ale myślę, że jeszcze za szybko, oby...

reklama
Hello!
Ja dzis juz po usg - dziecko na ok. 3.5kg wiec w normie...za to nieduzy ubytek wod plodowych...(choc sie nie sacza)...
W kazdym razie mam sie stawic na noc na monitoring a jutro beda wywolywac, bo skoro jestem po terminie to lepiej nie ryzykowac...

Z tym,ze polozna zrobila mi rano jeszcze masaz szyjki i od ponad 2h mam regularne skurcze co 5 min....wiec nie wiem, ale moze nawet dzis urodze. Poki co, sa w miare znosne i mam problem z rozpoznaniem czy to juz to! :-D W kazdym razie za pol godziny odbieramy dzieci ze szkoly i jedziemy do szpitala - niech sprawdza, bo rano bylo 2-3 cm rozwarcia i dziecko bardzo nisko....wiec moze jednak cos ;-)

Animka tez tak mialam przy natusi ;) to sie nazywa chec kolejnego dziecka a teraz nie brakuje mi go wcale i mam cicha nadzieje ze juz nam sie kolejnego dzieciaczka nie zachce ;) teraz wiem ze nie mam sily ani checi na kolejna ciaze .. A co czas pokaze to zobaczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry