reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Anaklim - brak słów na tych Twoich lekarzy ... kurcze a jak by ktoś umierał to też każą czekać na wyniki badań ..?

Dla reszty gratulacje super wyników i zdrowych dziaciaczków . oby tak dalej ..

Anaklim - naprawde brak slow... najgorsze ze mnie tez niedlugo czeka zmaganie sie z tymi ich metodami:baffled: Mam nadzieje, ze jednak z reka wszystko bedzie ok i niedlugo juz Ci pomoga.
Mam nadzieje ze Tobiaszek bedzie rownie zdrowy jak Gabrysia bo inaczej sie wykoncze psychicznie z powodu ich sluzby zdrowia.

anaklim- rety, ostatnio nic nie wspominałaś o tej rączce więc myślałam, że może już wszystko z nią ok, a tu... cholercia paranoja żeby tyle czasu z bolącą i spuchniętą ręką chodzić:no:

Anaklim szkoda słów co do lekarzy u ciebie.Daj znać jak wyjaśni się co dalej z ręką.
Dziewczyny nasze maleństwa coraz większe i większe....niedługo będzie im maławo miejsca w ich tymczasowych mieszkankach.

Ja 10-go czerwca mam kolejne prenetalne usg już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć szkraba.Ginekologa dopiero mam 25-go.
Pozdrawiam i dużo zdrówka wszystkim życzę.No i uważajcie na siebie dziewczyny!!!

reklama
Piątek 13-go heh...
własnie otrzymałam telefon od lekarza, ze mam za niski poziom czegos tam(nie zrozumiałam) i musze odebrac recepte na zelazo(ja pierdziele, no niski poziom zelaza naturalnie). Poza tym dzisiaj spedzilam prawie 4h w szpitalu. Przyjechalam przed 9-ta, o 9:15 miałam miec spotkanie z lekarzem. Wezwali mnie o 10. Pani dr zmierzyła brzuch i okazało sie, ze moja Mała jest za mała...wiec musialam czekac godzine na usg. W tym czasie, jak grom z jasnego nieba, ukazał sie moj A. i 5 min pozniej poszlismy na usg. Ale trafił! Pozniej kolejna godzine czekalam na to, zeby pani dr oddala moja swieta ksiege przebiegu ciazy i powiedziala, ze wszystko jest w porzadku. Kamien z serca. Na 100% dziewczyna! jedząca swoją pięsc i slicznie mrugajaca oczkami. ja piernicze, jaki cudowny widok :-) Mała Pola wazy ok 1kg.
Anaklim- trzymaj sie dzielnie z ta raczka. Oby do poniedzialku.

Do góry