agata806
Fan(ka)
Heeeej....czy ktos tu będzie rodził we wrzesniu....??![]()
Ja i to planuję o czasie, bo dziecko we wrześniu będę wozić do przedszkola przez 1-2 tygodnie więc inaczej być nie może

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Heeeej....czy ktos tu będzie rodził we wrzesniu....??![]()

A wiecie, że lipcówki też się już sypia jak z rękawa...? Zaczęły oczywiście w czerwcu 

.
.
widzę twoje dzieciątko próbuje już sobie nóżką drogę utorować ,fajnie to musiało wyglądać
.

....poszla do szpitala 16, zeby jej wywolali.....tak wiec juz 20 byla w domku z dzieckiem i zaraz szybko zastrzyki na zanik pokarmu co by sie do sukni piersi zmiescily i nic z nich nie kapalo.........tym sposobem poszli na bal sylwestrowy bez zadnych przeszkod......niezle, co????a propos terminow i wywolania.......
mam taka kuzynke....miala termin na 22 grudnia, ale ze szla na bal sylwestrowy....poszla do szpitala 16, zeby jej wywolali.....tak wiec juz 20 byla w domku z dzieckiem i zaraz szybko zastrzyki na zanik pokarmu co by sie do sukni piersi zmiescily i nic z nich nie kapalo.........tym sposobem poszli na bal sylwestrowy bez zadnych przeszkod......niezle, co????

ja nie moge a to dobre jest
jakoś nikt mi nie powiedział
Jak myślicie pewnie bede musiała go zrobić jeszcze raz
?