aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Abigail- książkowo to są 3 usg i tyle robią na kase chorych. ja miałam do 4 miesiąca usg co 2 tygodnie a teraz co 4 tygodnie.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Siemanko!
Dostałam dzien wolny, wiec zrobilam zakupy w postaci szpinaku, odebrałam recepte na zelazo i dokupiłam do tego witC, bo mi tak zalecono, zeby zelazo przyjmowac z witC. Dziewczyny, jak to jest z receptami w Polsce? Ja mam wszystkie lekarstwa za darmo do roku po urodzeniu dziecka. W Polsce trzeba płacic? Aha i co jest dobre na zgage??Po tym cholernie pysznym risotto dostalam takiej zgagi- pierwszy raz w zyciu i tak piecze, ze nie da sie pomylic tego z zadna inna dolegliwoscia.
Sanya- przecudna kruszynka!! Moja tez ma podobne wymiary, ale wazy niewiele ponad 1kg. W porownianiu z Twoja córeczką to z lekka mało:-(
moja i Sanya ginka lubi zrobić takie krótkie kontrolne przy wizycie .. bo uważa ze to dla kobiety najfajniejsze badanie więc co będzie żałować ..