reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Ida, najważniejsze że dziecko rośnie. U mnie w sumie to jestem na zero, nic nie przytyłam, ale dziecko rośnie planowo, więc wg. lekarza nie mam się czym martwić. Po porodzie zero problemu ze zrzucaniem kg ;-)

Sreberko - super że wszystko ok. :-) Mały klopsik z twojego bobo ;-) Widzę że powoli nam się dzieciaczki głowami w dół ustawiają :happy:

reklama
Sanya - malutka śliczna

ja mam usg na kazdej wizycie ale to ze względów kontrolnych - spawdza mi ujcie wew , ilosc wód , szew jak trzyma no i przy okazji ja ogladam młodą -pokazuje mi ja dla poprawy psych.
Przy Kubie jak wszystko było ok to usg miałam chyba 4 razy .

ja mojego gina nawet nie pytam o urlop bo jak mi powie, ze jedzie to sie zestresuje - mam nadzieje, ze mnie w potrzebie nie zostawi - wiem nadzieja matką g...

Aqua, ale moj np. ma zastepstwo, wiem ze to nie to samo, ale nie zostawia pacjentek sobie samym na 3 tygodnie. Pewnie twój tez kogos wskazuje kto bedzie zajmowal sie jego pacjentkami. :tak:

Ida - powinnaś sie cieszyć mnie kilogramów do zwalenia po porodzie .. wiec głowa do góry ..

Sanya - ciekawe czy nasz ginka powie nam do kogo mamy chodzić .. bo jak nie to robimy ruletke .. dzwonimy do enel i jakie nazwisko nam się spodoba ..albo w necie są wszystkie hi hi

Ja dziś na wizyte na 15 40 .. wiec relacja później

Mój gin urlop już miał, dostałam kartkę z 3 lekarzami i telefonami do nich, wszyscy z Żelaznej. Więc chyba dobrze to zorganizował:tak::tak:, zresztą przy porodzie i tak go nie będzie tylko tyle, żeby mnie wcisnął gdzieś na Żelazną.:laugh2:

hej ja po dzisiejszej wizycie
wszystko mam podomykane jak należy, małej serduszko bije równo i mocno.
powoli zaczyna się ustawiać główką do dołu
mogę spokojnie pojechać na urlopik, ale mam się zachowywać "jak emerytka" tzn wszystko po woli i bez ekscesów:-D

ja przy następnej wizycie zapytam mojej kiedy planuje urlopik:-)

ja dziś byłam u ginki .. zrobiła mi USG .. mały gnom waży 1600g .. ustawiony tyłkiem do świata .. mam z nim negocjować zeby się odkrecił jak nalezy .. ale narazie bez nerwów bo ma jeszcze dzidzia czas ..
Zwolnionko mam do 16go lipca .. a potem mam iść do innej babki , bo moja będzie na urlopie ..
Ogólnie wszystko jest ok .. i zrobiłam się grubsza o prawie dwa kilo ..

ida- super z tą wagą:tak: mniej do zrzucenia po porodzie:-)

kasia- ale ci zazdroszczę:-p:-p

sreberko- super, że wszystko w porządeczku:tak:

aniam
- i jak po wizycie?

reklama
Do góry