reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ja zawsze wiedziałam że już po owulacji jak śluz zmianiał się na kremowy. w zeszłym miesiącu tydzień po owulacji miałam nadal taki który wyglądał jak płodny i męczyłam chłopa a progesteron tego dnia był 20ng 🤣 w tym miesiącu w 15dc czułam bóle owulacyjne i wieczorem śluz był z nitkami krwi.potem było tyle o ile dzisiaj 20dc i na nowo jest śluz jak płodny 🤣 denerwuje mnie to że on się teraz wgl nie zmienia,ale zaczynają boleć mnie piersi więc uznaje że już po.moze też się pokusze o zbadanie proga jutro 😅 ochujeć idzie z tymi śluzami
a może się udało, że teraz znów masz śluz płodny? 😁🤞🤞😄

reklama
A właśnie, serio nie wychodzą co test owulacyjne? Pytałaś lekarza/czytałaś czemu tak jest ?
Ja mam PCOS więc większość miesiąca są pozytywne.jak wyjdzie mi pik to się okazywało ,że pęcherzyk ma dopiero 13-15mm i jeszcze daleko do pęknięcia.jak robiłam kiedyś cały miesiąc to potrafiłam mieć 3 piki w różnych momentach cyklu(a i tak się nie pokrywało z monitoringiem),nawet przed okresem 😁
a może się udało, że teraz znów masz śluz płodny? 😁🤞🤞😄
Oj wątpie seks był dopiero w 16dc bo tak narzeczony wrócił z delegacji a obstawiam że ta owulacja jednak była w tym 15dc.i w sumie to był jedyny stosunek z którego mogłoby coś być bo potem cały tydzień byłam w rozjazdach i wieczorami padałam ze zmęczenia 😅 więc nie liczę na taki złoty strzał 😅

kurde .. zrobiłam tak z pupy testy owulacyjne, ale totalnie nie czuję żebym miała owulację, Sahara jak nigdy, a do tego wczoraj nas poniosło...
i co teraz? mam wstać z ławeczki? 🙈
wątpię, że bez śluzu mogłoby się coś udać, po za tym miała być przerwa .. najchętniej bym została na ławeczce, bo mi tak tam dobrze 😂 już się przyzwyczaiłam 😂
Uprzejmie zapraszam na wypad z laweczki! 😂 przelaczamy tryb na trzymacie kciukow! :D

@poziomkowa00 ja tam licze na Twoj zloty strzal, moze ten dzien sie obsunelo!

reklama
Ja mam PCOS więc większość miesiąca są pozytywne.jak wyjdzie mi pik to się okazywało ,że pęcherzyk ma dopiero 13-15mm i jeszcze daleko do pęknięcia.jak robiłam kiedyś cały miesiąc to potrafiłam mieć 3 piki w różnych momentach cyklu(a i tak się nie pokrywało z monitoringiem),nawet przed okresem 😁

Oj wątpie seks był dopiero w 16dc bo tak narzeczony wrócił z delegacji a obstawiam że ta owulacja jednak była w tym 15dc.i w sumie to był jedyny stosunek z którego mogłoby coś być bo potem cały tydzień byłam w rozjazdach i wieczorami padałam ze zmęczenia 😅 więc nie liczę na taki złoty strzał 😅
też liczę na wasz złoty strzał! 🤞

Do góry