Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już też nie mam siłyłapie takiego doła jak 5 lat temu. Dzisiaj jak zobaczyłam że wróciły mi jakieś dziwne plamienia to się aż rozpłakałam... Bo to jest aż nie pojęte. Że od porodu nie plamiłam w trakcie cyklu a tylko biorę leki staramy się na poważnie i już się zaczyna .....
![]()
Dziewczyny jestem 4 dpo, idziemy jutro rodzinnie ma chrzciny. Jak myślicie mogę napić się winka czy może lepiej nie bo może zaszkodzić? Jak wy do tego podchodzicie?
Czy 5dpo badanie progesteronu jest ok? Badałam zawsze w 7, ale teraz nie mam możliwości
8dpo to będzie sobota i musiałabym jechać do innego miasta bo u nas nieczynne labo są. Ale jeśli wtedy będzie ok to pojadę. Bo ostatnio miałam w 7dpo progesteron 9, teraz biorę bromocorn na prolaktyne i jestem ciekawa czy coś by zmieniło w progesteronieSpokojnieNerwami też sobie nie pomagasz
który masz dzisiaj dc?
napiłabym sie
A później niż 7?
8dpo to będzie sobota i musiałabym jechać do innego miasta bo u nas nieczynne labo są. Ale jeśli wtedy będzie ok to pojadę. Bo ostatnio miałam w 7dpo progesteron 9, teraz biorę bromocorn i jestem ciekawa czy coś się zmieniło
19 dcSpokojnieNerwami też sobie nie pomagasz
który masz dzisiaj dc?
napiłabym sie
A później niż 7?
19 dc
To wszystko zależy jak długa jest faza lutealna przy 14 dniowej bada się 7dp.Kurczę, osobiście jakbym miała do wyboru 5 dpo a 8 to poszłabym tego 8
Może jeszcze Dizewczyny podpowiedzą kiedy lepiej![]()
Coś tam po prawej przebija- wg mnie3w nocy.. coś jakby lekko było, ale narazie nic z tym nie robię i uznaje za błąd testu. Powiedzcie Wy też to widzicie czy ja sobie wmawiam?