reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ja już też nie mam siły :( łapie takiego doła jak 5 lat temu. Dzisiaj jak zobaczyłam że wróciły mi jakieś dziwne plamienia to się aż rozpłakałam... Bo to jest aż nie pojęte. Że od porodu nie plamiłam w trakcie cyklu a tylko biorę leki staramy się na poważnie i już się zaczyna ..... 😭😭😭😭😭

Spokojnie 🫂 Nerwami też sobie nie pomagasz 🥹 który masz dzisiaj dc?

Dziewczyny jestem 4 dpo, idziemy jutro rodzinnie ma chrzciny. Jak myślicie mogę napić się winka czy może lepiej nie bo może zaszkodzić? Jak wy do tego podchodzicie?

napiłabym sie 😊

Czy 5dpo badanie progesteronu jest ok? Badałam zawsze w 7, ale teraz nie mam możliwości

A później niż 7?

Spokojnie 🫂 Nerwami też sobie nie pomagasz 🥹 który masz dzisiaj dc?

napiłabym sie 😊

A później niż 7?
8dpo to będzie sobota i musiałabym jechać do innego miasta bo u nas nieczynne labo są. Ale jeśli wtedy będzie ok to pojadę. Bo ostatnio miałam w 7dpo progesteron 9, teraz biorę bromocorn na prolaktyne i jestem ciekawa czy coś by zmieniło w progesteronie

8dpo to będzie sobota i musiałabym jechać do innego miasta bo u nas nieczynne labo są. Ale jeśli wtedy będzie ok to pojadę. Bo ostatnio miałam w 7dpo progesteron 9, teraz biorę bromocorn i jestem ciekawa czy coś się zmieniło

Kurczę, osobiście jakbym miała do wyboru 5 dpo a 8 to poszłabym tego 8 🥹
Może jeszcze Dizewczyny podpowiedzą kiedy lepiej 🤗

3w nocy.. coś jakby lekko było, ale narazie nic z tym nie robię i uznaje za błąd testu. Powiedzcie Wy też to widzicie czy ja sobie wmawiam?

Załączniki

• IMG_20250928_074334298.jpg
    IMG_20250928_074334298.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry