poziomkowa00
Fanka BB :)
Wpisuje serduszko,mówiłam że już nie ma wymówekMam wynik bety po 3 dniach 482,00mlU/ml dwudniowy przyrost 215,1%![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Wpisuje serduszko,mówiłam że już nie ma wymówekMam wynik bety po 3 dniach 482,00mlU/ml dwudniowy przyrost 215,1%![]()
Już już dajeA co ta @ShadowLuna nas tak stresuje. Gdzie ona jest z tym testem?
Haha dobre bo wyszło 7h bez sikania tylko wypite jedno picie 0,5lJak tyle nie chodzila do toalety, to nadal sika![]()
No i się spełniaJa nie wierzęa śmiałam się że zakładam czerwcowe mamy i żeby dać szansę nam pod koniec miesiąca
Piekne kreski .powodzeniaJuż już daje
Haha dobre bo wyszło 7h bez sikania tylko wypite jedno picie 0,5l
Editink też nowy daje zdjęcie ze starym, ale na starym to teraz nic nie widać
Ale super zakończenie miesiącaJuż już daje
Na tym paskowym widać ewidentnieJuż już daje