klaudia16
Fanka BB :)
no widzę widzę na 2Ja niestety nic tu nie widzę, ale może zdjęcie nie oddaje tego co na żywo...
Ale powtórz jeszcze, skoro Ty widzisz.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no widzę widzę na 2Ja niestety nic tu nie widzę, ale może zdjęcie nie oddaje tego co na żywo...
Ale powtórz jeszcze, skoro Ty widzisz.
U mnie 12 dpo test negatywny więc się już nie łudzę. Oby się to in vitro udało bo już naprawdę jestem na skraju wytrzymałości![]()
no widzę widzę na 2ale może mi się wydaje . Powtórzę napewno , ale muszę dotrwać do końca pracy haha
Byłam 3 miesiące temu we Wrocławiu, bardzo spodobał mi się rynek zwiedzany na szybko między wizytami oczywiścieJest ktoś z Wrocławia? Jak u Was sytuacja na teraz z opadami?
Tutaj nic nie widzę
no i pięknieHejka, melduje się dziś 12dpo ,kreska widoczna już na bank, bez szukaniaW poniedziałek beta I progesteron. 23.09 mam ginekologa po recepty. Narazie biorę tylko 150 acard
Nie ma wątpliwości, że to ciąża. Poniedziałkową beta to formalkaHejka, melduje się dziś 12dpo ,kreska widoczna już na bank, bez szukaniaW poniedziałek beta I progesteron. 23.09 mam ginekologa po recepty. Narazie biorę tylko 150 acard
Wazny przyrost. Bo ostatnio wszystkie przyrosty były do dupy..Teraz musi być inaczejNie ma wątpliwości, że to ciąża. Poniedziałkową beta to formalka![]()
Tym razem musi być dobrze!Wazny przyrost. Bo ostatnio wszystkie przyrosty były do dupy..Teraz musi być inaczej
Ja jestem z okolic Zgorzelca przy granicy czesko niemieckiej i wczoraj było spoko a dziś już stany alarmowe przekroczone a w wioskach już niektórych zalewa...Jest ktoś z Wrocławia? Jak u Was sytuacja na teraz z opadami?
Tutaj nic nie widzę