Motylek - ja także wszystkie wyniki na toxo mam ujemne, a CMV mam ponad 500 w klasie IGG, czyli kiedyś chorowałam i teraz już mi nie grozi, bo są wytworzone przeciwciała. Więc teraz trzeba uważać, żeby się toxo nie zarazić.
agusiaczek30 - jeśli chcesz wstawić suwaczek nie kopiuj adresu strony tylko BBCode pod suwaczkiem który stworzyłaś (zaczyna się od [url:http//........] w panel użytkownika - edytuj sygnaturę.
Co do trądziku, to nigdy nie miałam z tym problemu i teraz też nie mam zmian na twarzy, ale okropnie wysypało mi plecy jakimiś czerwonymi krostkami i pojawiły się syfki na ramionach, ale to "pryszcz"
Ja jestem szczęśliwa po wczorajszej wizycie. Maluszek pięknie rośnie, ma już 4,59 cm, słyszałam serduszko 140/min, wygląda już jak mały bobuś,

. Pan doktor zaglądał co ma między nóżkami, ale jeszcze nic nie było widać, może na następnej wizycie:-)
Jestem już na L4, więc koniec z nockami, ale lenić też się nie zamierzam. Dziewczyny, które cierpią na mdłości: kochane jest nadzieja:-) Ja co prawda nie wymiotowałam, ale miałam straszne, okrutne zawroty głowy, takie że sie z łóżka nie mogłam podnieść, do pracy kilka razy nie poszłam, masakra. I z dnia na dzień jest coraz lepiej, już praktycznie zawroty ustąpiły i teraz tylko z objawów ciążowych zostały mi obolałe, powiększone piersi i coraz większy brzuszek