maggie2205
Fan(ka)
Tulka, Kasia gratuluję wizytek, ja dopiero w poniedziałek ale już mam stresa bo ostatnia wizyta prawie 3 tygodnie temu ...
Ja niestety też mam pryszcze, na wieczór dopadły mnie mdłości chociaż rano było już nieźle
Mari ja genetyczne mam 26 go i będzie to w pakiecie z testem pappa ale to mam skierowanie ze względu na wiek
Dziewczyny co oznacza dodatnie Igg przy różyczce a ujemne Igm?
Ja niestety też mam pryszcze, na wieczór dopadły mnie mdłości chociaż rano było już nieźle
Mari ja genetyczne mam 26 go i będzie to w pakiecie z testem pappa ale to mam skierowanie ze względu na wiek
Dziewczyny co oznacza dodatnie Igg przy różyczce a ujemne Igm?
Ostatnia edycja:
Chodzę do niego na nfz ale wszyscy go odradzają ( dla mnie jest spoko- jak staralismy sie o dziecko to chodziłam do niego na monitoring cyklu i potrafił przyjąć mnie nawet w niedzielę- az mi było głupio-kasy nie brał ale praliny dostawał). Powiedzcie chodzicie na nfz czy prywatnie? Ja pewnie przeniosę się prywatnie poźniej ale na razie chodzę do niego- bo jest na mojej ulicy , przyjmuje mnie na nfz i ma usg. U nas w mieście z póltora roku temu zlikwidowano porodowkę to będę rodziła w Szczecinie ok 40 km od mojego miasta i muszę poszukać kogoś dobrego ze szpitala w ktorym chcę rodzić.