Hej kochane, ja już po badaniach,
wszystko w porządku, różyczkę kiedyś przechodziłam więc mam zaświadczenie stare, natomiast jedyne co mnie zmartwiło to mam wysokie anty TPO, aż 99, więc bardzo bardzo muszę to obserwować...Toksoplazmowa w porządku

Mocz oczywiście ph 8 więc muszę troszkę kwaśnego pić
Odnośnie płci, no to ja też chcę znać, chociaż najważniejsze dla mnie zdróweczko dziecka i zawsze mówię lekarzowi, najpierw diagnostyka później szukanie płci....
Tulka to teraz nabierz troszkę oddechu i sił...
Mari73 jeżeli chodzi o trądzik to dieta ma olbrzymie znaczenie, zmniejsz do zera tłuszcze stałe nieważne czy roślinne czy zwierzęce..... no i peeling 2 razy w tygodniu....
Pycia17 na pewno się zmniejszą, ja w pierwszej ciąży miałam mega kryzys w 8-9 tc, po prostu depresja wręcz, że ciąża to taki straszny stan, na nic siły, ciągłe dreszcze, ciągle zimno, ciągle niedobrze...
Gosiunia993 gratuluję wizytki
ewka84 współczuję Ci tej nogi, a skąd to się wzięło..., odnośnie wagi to ja miałam podobnie, stałam, stałam i stałam, w ostatnim miesiącu chyba z 4-5 kg przytyłam hehehe
Motylek oby Ci te nudności szybko minęło...400 zł to bardzo drogo, co prawda ja za każdą wizytę płacę 280 zł (szok) ale mam bardzo dokładne usg i też prenatalne w tym czasie...
Dżejka ja wczoraj też troszkę posprzątałam bo już się załamałam wczora
Madzialena nie oglądaj się tak bardzo na swojego faceta, bo widzę, że to co on powie to tak ma być.....Ty się nie bój, przekaż rodzicom nowinę, w końcu mają prawo wiedzieć, że bubuś zamieszkał w Twoim brzuchu. A odnośnie jego rodziców, moim zdaniem też powinni wiedzieć......Tylko nie wiem czemu on to zwleka...nie wiem na co liczy? Dziwnie to brzmi w jego ustach....Weź sprawy w swoje ręce, faceci jak widzą, że kobieta jest bardziej ogarnięta to w końcu się podporządkują.....
Malinka może zrób tak jak piszesz, chodź na NFZ,a dla własnego spokoju wykonuj USG
Zu87 zobaczysz, że może to chwilowe załamanie samopoczucie, ale przybijam piątaka, ja w tej ciąży po prostu więdnę.....ciąża w ogóle taka zimowa (początki) to koszmar.....Z moim drugim synkiem była cudowna (zaszłam w końcu kwietnia).
Asika82 i tego się trzymamy - oby było lepiej...
Jolka6621 ja schudłam pół kilo
Anula09 spokojnie to minie,
Kołtunek dokładnie to samo jak wyżej

, jeszcze będziecie grzebały za ciuskami i miały syndrom wicia gniazda