reklama

Wrześniowe mamy 2015

Witam w lepszym humorku :-)

Anula no to jak to się stało,ze 35 lat przeżyłaś i dopiero coś się zmieniło,ze potomek stał się możliwy? Leczenie jakieś czy cud ??

maggi Ty to juz taka starucha jesteś hahah a tak na serio to mój maż ma za miesiąc 40stkę i tak liczę,że dzidzia ma 10 a on 50, dzidzia ma 20 a on 60... jejku stary ojciec. On ma kolegę co już dziadkiem jest a tutaj dopiero ojciec ;-)

engancka piękny filmik... Wy w Angli mieszkacie tak? No to jakby ktoś chciał taki filmik no to jak???

reklama
asika82 - urzędujemy w anglii, więc filmiki tutaj bez problemu mąż może zrealizować, w Polsce też no ale wtedy to jest większy koszt, bo jednak przelot/nocleg też kosztuje swoje :) Póki co chcialam wstępnie poznać opinie kobitek w ciąży o takich filmikach, bo zakładać w ciemno stronę, inwestować w reklamę, logo i tak dalej to bez sensu, bo to jednak kosztuje :)

No i w razie czego dowiedzieć się ile liczyć za takie wideo, żeby było optymalnie dla dwóch stron :) Mąż przy takim wideo się trochę napracuje, bo to często kilka godzin kręcenia, później nawet do kilkunastu spędzonych w programie do montowania, pomijając fakt kombinowania z ujęciami, zamysłem całego filmiku no i umiejętności, to też się ceni :)

Ostatnia edycja:
engacka jak dla mnie to w waszym przyp oferta najbardziej skierowana do polskich anglikow i do niektorych Anglików. Sama mieszkałam kilka lat w uk i tam są inne pieniądze a u nas jak wszystko doliczyć to wyjdą bajonskie kwoty. Generalnie pomysł ciekawy jeszcze na to nisza.

Ostatnia edycja:
engancka tak jak napisałam filmik bardzo ładny ale jak tak sprawa się ma to na pewno na polskim rynku nie będzie chętnych bo to koszt duzy wyjdzie z przelotami i tak dalej. Moim zdanie ma rynek Angielski jak najbardziej możecie startować, warto spróbować.

Dżejka, Asika82 Dzięki za opinie dziewczyny! :) Wiadomo, reklama i strona bedzie działać na anglię, ale jak ktoś będzie w stanie zapłacić dodatkowe pieniądze związane z podróżą, to raczej odmawiać nie będziemy :)
A tak z ciekawości, jaką cenę za takie wideo widziłybyście w złotówkach? na polskie realia oczywiście, bez dodatkowych kosztów podróży itp.
Tak łatwiej będzie mi przekalkulować mniej więcej na funty :)

Szczerze to w funtach znacznie więcej niż w zł raczej powinna to być inna kwota tak jak i stawka godzinowa. Nie da się tego przeliczyc. A na pewno są takie oferty więc poszukaj i porównaj ceny bo szczerze to nie mam pojecia

Anula no to jak to się stało,ze 35 lat przeżyłaś i dopiero coś się zmieniło,ze potomek stał się możliwy? Leczenie jakieś czy cud ???

cud wlasnie ;) 4 nieudane invitro, problemy zarówno po stronie M, jak i mojej... Został nam jeden zamrożony zarodek, wlasnie sie szykowaliśmy żeby go odebrać ale ja juz z nastawienieniem żeby mieć to za sobą bo i tak nie uda sie.... Czekałam na okres żeby zadzwonić do kliniki i umowic termin i bach.... Totalnie niespodziewanie, ginek wysłał mnie na betę i wyszła ponad 13tys :))) oby cudzik trwał ;)) dzis wg OM juz 10t2d, plamie lekko ale to przez moja dwurożna macice, która wg ginka wciąż sie oczyszcza a w drugim rogu dzidzia sie rozwija ładnie, serduszko mocno bije, kosmowka bez cech patologicznych... Kolejna wizyta za tydzien zobaczymy jak idzie ;)) generalnie my w szoku nadal jestesmy

reklama
no ale moja znajoma z pracy tak samo ma 37 lat.. no i dzieci mieć nie mogła nawet w grę nie wchodziło invitro.. i nagle w listopadzie okazało się że jest w ciąży! cud! :)
dobrze że takie rzeczy się zdarzają!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry