Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wlasnie mnie dopadł jakis nerwobol.....boli mnie po lewej stronie nad nerka miala ktoras podobnie
viola1988 no to super!!
myślałyście już nad wózkiem? nowy/używany?3w1?
jakieś typy?
Do gina chodzicie na nfz i genetyczne usg robicie prywatnie czy jak? Bo oierwsza ciążę prowadzilam prywatnie i nie musiałam sie o nic martwić, teraz na nfz i lekarz powiedział, że nie wykonuje prenatalnych ale chyba USG pod kontem downa itp mi zrobi, co myślicie?
Wchodzimy w II trymestr ... u mnie walka z cukrami - muszę całkowicie zmienić nawyki żywieniowe ... Mam rozpisane dawki węglowodanów ktore muszę dostarczać o odpowiednich porach, generalnie można sie przyzwyczaić choc trudno z sałaty, owoców przerzucić sie na makarony i ryże. Słodyczy o ironio nigdy nie jadłam - pomimo diety cukry niestety szaleją,jak tak dalej pójdzie czeka mnie insulina
Generalnie tez mam problemy z żołądkiem, ścisk, ból, i zgaga - tłumacze to nowa dieta choc widzę ze u wielu z was to sie powtarza.
U mnie miedzy usg a OM jest 1 dzien różnicy choc to rożnie czasem jest idealnie.
no właśnie tego nie rozumiem do końca.. w czerwcu obrona.. albo we wrześniu jak kto woli.. ja z mężem zdecydowałam się na dziecko... nigdy nie ma dobrego momentu, a chcemy mieć więcej niż 1.. odchowam, pójdę do innej pracy ( w zawodzie ) i może kolejne bobo.. a one staże itp.. przecież kazego wybór.. nie wiem co jestem gorsza czy co... codziennie sms.. docinki na uczelni.. ja rozumiem że mogą się troszczyć ale kogo obchodzi ile razy dziennie rzygam.. :O
dziewczyny wkurza was to jak ktos z otoczenia wiecznie sie pyta jak sie czujecie bo mnie to strasznie denerwuje
Cześć wrześnióweczki :-) Jak zwykle czytam ale z pisaniem gorzej ...
Byłam dzisiaj na usg z pomiarami i wszystko w jak najlepszym porządku :-)
No i prawdopodobnie będzie drugi chłopak ;-)
viola1988 no to super!!
myślałyście już nad wózkiem? nowy/używany?3w1?
jakieś typy?