reklama

Wrześniowe mamy 2015

gośćx- stwórz suwaczek od nowa, skopiuj adres, ten który ma być do forum bb, tamten całkowicie usuń, wklej nowy w polu "edytuj sygnaturę" i zapisz :) w tamten suwaczek musiała się jakaś spacja wkraść w link

reklama
wiece co dziewczyny własnie sobie uświadomiłam ze moje i mojego męża starania o dzidziusia trwały tylko miesiąc a tym szczęśliwym miesiącem okazał się grudzień i według ginekologa do zapłodnienia doszło 25 grudnia :-)

Lady Agnes witaj, spokojnej ciąży!

czesc dziewczyny tez wam sie kreci w glowie i jak sobie z tym radzicie

mi też się czasem kręci, głównie popołudniami, po zastrzyku jak wstaję, ale czy to od tego czy od ciąży to nie wiem...

A nie boicie się brać nospy w ciąży? Wiem że jest zalecana na bóle itp, ale ponoć ma jakiś wpływ na płód, slyszalyscie o tym?

ja słyszałam, boję się i nie jem, ale też brzuch mnie za bardzo nie męczy...

marta cieszę się bardzo, ze wracasz i ze wszystko dobrze:-)

milusia
super, ze Ci odpusciło, oby tak zostało! a ponoć ostatnio powietrze u nas wyjątkowo czyste (oczywiście jak na krakowskie warunki...) mnie się udało wyprowadzić za górkę, bo normalnie nic innego nie robiłam tylko dzieciakom oskrzela leczyłam, 4 tyg pulmicort, 2 tyg "przerwy" na flixotide i znów 4 tyg pulmicort...

ja po wizycie, badania wyszły dobrze, słyszałam tętno ale jakoś długo nie podglądałyśmy, bo w pt ide na prenatalne, noga się poprawia, ale jeszcze miesiąc mam na zwolnieniu siedzieć...

Z obliczeń moich jutro 14tc i nasuwa mi się takie pytanie, Wasza waga spadła do tego tygodnia co u mnie, ja prawie 3 kg? Blada też teraz jestem bo wcześniej chodziłam od czasu do czasu na solarium i każdy kto mnie widzi to pyta czy choruje :tak:

reklama
wiece co dziewczyny własnie sobie uświadomiłam ze moje i mojego męża starania o dzidziusia trwały tylko miesiąc a tym szczęśliwym miesiącem okazał się grudzień i według ginekologa do zapłodnienia doszło 25 grudnia 

No popatrz a mówią, że nie idzie ustalić dnia zapodnienia, ja też miesiąc, odstawilam tabletki i w drugim cyklu bach ;)

Z obliczeń moich jutro 14tc i nasuwa mi się takie pytanie, Wasza waga spadła do tego tygodnia co u mnie, ja prawie 3 kg? Blada też teraz jestem bo wcześniej chodziłam od czasu do czasu na solarium i każdy kto mnie widzi to pyta czy choruje :tak:

Też blada jestem, bez pudru nie wychodzę, a normalnie też na solarium chodziłam, lato mam nadzieje to naprawi ;)

Do gina chodzicie na nfz i genetyczne usg robicie prywatnie czy jak? Bo oierwsza ciążę prowadzilam prywatnie i nie musiałam sie o nic martwić, teraz na nfz i lekarz powiedział, że nie wykonuje prenatalnych ale chyba USG pod kontem downa itp mi zrobi, co myślicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry