reklama

Wrześniowe mamy 2015

czesc.

U nas wczoraj cudna pogoda tez byla. Kaludixxon u mnie ostatnio tez hormony szaleją, hustawki nastrojów, czesciej jestem wsciekla, wkurzyc mnie to nie byl problem ale teraz byle *******a doprowadza mnie do checi mordu.

Agusiaczek ja przed pierszą ciązą mialam cisnienie ok 100/50 . w ciązy mi podskoczylo do 120/60 i tak zostalo.

reklama
ja nie slyszałam na temat tegu kremu. Ja smaruje się oliwka bo ta mi wystarczy ;) Ja tez mam czasem dni takie ze cienko widze swoj związek i swoje życie, ale mam faceta od 9 lat przeszliśmy wiele, mam syna wspaniałą mamę i to mnie jakoś podbudowauje. Ogolnie dzisiaj nic mi sie nie chce, syn nie chce spać, głowa pęka, a cisnienie to ja mam wiecznie niskie nawet w ciąży chyba ze kawe sypana wypije albo coca cole , to mnie tpratuje, a tak jestem nie do życia :/

witam po intensywnym weekendzie
mam do was pytanie odnosnie pobolewania brzucha. jak czesto wam sie zdarza ze was boli??
ja wystarczy ze wiecej posiedze pochodze, a zwlaszcza po schodach i musze pozniej lezec bo mnie ciagnie podbrzusze. no i faszeruje sie nospa i magnezem
co do smarowania sie balsamami to chyba musze zaczac, choc dla mnie to zadna roznica . bo ja w krotkim czasiem bardzo przytyłam i tak mam brzuch w rozstępach. no ale zeby nie bylo ich wiecej to sie posmaruje. ale chyba zwykły balsam do ciala wystarczy???

reklama
Lady Agnes- witaj :-) spokojnej ciąży!

Agusiaczek- w ciąży ciśnienie może skakać, a zwłaszcza, jeśli dopiero wstałaś. Następnym razem zmierz po ok. 15 minutach od wstania i najlepiej jakbyś wtedy te 15 minut siedziała, a nie z marszu ;-) ja cały tamte tydzień miałam kręcący- chyba nie ma na to rady

Kikifish- mnie teraz już mniej, ale w pierwszej ciąży ciągle mnie bolał, zwłaszcza, jak więcej się ruszałam lub coś robiłam. No spa na mnie nie działała, brałam magne b6 3*2
Klaudixon- współczuję chłopaka, ale mój m też tak na początku mówił, a później skakał koło małego jak żaba ;-) głowa do góry

Gośćx- adres suwaczka masz przerwany, początek i koniec jest wyświetlany, chyba musisz to poprawić, wtedy sam się będzie zmieniał. Co do kremu- nie słyszałam, stosowałam balsam babydream a teraz stosuję oliwkę z tej firmy i jestem zadowolona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry