reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Hej kochane,
no u mnie pawiki się rozpoczęły, wręcz czuję się tak jakbym się czymś struła...dramat normalnie.....
Chodzę jak zombie, oby się skończyło, oby się skończyło bo czasem już sił brak...:D

Gdyby nie mój M to pewnie już bym gdzieś padła:D Generalnie dużo pracuję, w między czasie zajmuję się moimi pocieszkami:)

Anulka to wszystko zależy od księdza, znam takiego, który zaakceptował świadka Jehowy jako chrzestnego:)

Jolka6621 ja mam straszne objawy już:D

Ania87 witaj....

Hej dziewczyny :)

Ania87 witam - fajnie że z nami jesteś :D

Dziewczynki jutro moje pierwsza wizyta u gin, mam nadzieję, że zobaczę już moją kropeczkę. U mnie dziś.... brak nudności hmmm dziwne... ale za to piersi z dnia na dzień coraz bardziej..... giganty wręcz ;)
Ja wczoraj byłam w knajpie ze znajomymi :) dziwnie tak siedzieć na Lechem Free ;) i tak sobie myślałam że to się niedługo już skończy, imprezy, balety będę miała w domu

Witam z rana :-) Dziękuję za powitanie :-)

MałaMi
też jutro idę na wizytę, ale tylko żeby się upewnić, że wszystko ok. Przy pierwszej ciąży widziałam pęcherzyk z zarodkiem w 5tyg, więc teraz pewnie będzie jeszcze za wcześnie..

U Was też wczoraj była wichura?? U nas drzewa tak wyginało, że myślałam, że je powywraca.. Ale na szczęście dziś już ustało..

Aniaa_87 to bardzo wcześnie było u Ciebie widać maleństwo, ja w poprzedniej ciąży nie doczekałam się tego szczęścia - puste jajo płodowe wiec czekam na tą wizytę z duszą na ramieniu...
Chciałabym żeby jak najszybciej minął czas i był już 2 trymestr
U nas wiało strasznie - po północy na moich oczach wiatr przewrócił plastikowy kontener na śmieci :szok:.Masakra, do tego deszcz - bardzo nie przyjemnie było :/

Ostatnia edycja:
reklama
Natalia13 tak mi przykro, trzymaj się i uwierz, że następnym razem będzie dobrze.

Ja wczoraj byłam na pierwszej wizycie ale tylko pecherzyk było widać. Idę 21 stycznia to może juz będzie maleństwo z serduszkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry