reklama

Wrześniowe mamy 2015

Hej dziewczyny siedzę w panice bo zaczęłam się wgłębiać i okazuje się, że moja beta ( w 4 tyg 2034) to nie jest najlepszy wynik :( w pt byłam u lekarza i wychodzi 5 tydz i 1 dzień betę robiłam szybciej więc zgadza się i teraz stres czy wszystko z ciążą jest ok :(
Macie może jakieś rady? Do lekarza idę dopiero w czwartek i chyba nie wytrzymam :(

reklama
matosia witaj:)

mysle ze nie masz powodow do obaw beta rosnie z dnia na dzien i to nawet nie masz pojecia w jak szybkim tempie przydkladowo podam swoja sytuacje pierwszy test robilam w srode i wyszedl negatywny a w sobote rano juz mialam dwie kreski wiec zobacz jak z dnia na dzien rosnie:)

maja888 wiem wiem, ale czytałam też (nie powinnam wiem :)), że zbyt wysoka beta to też nie najlepiej, w 4 tyg norma jest do 480 a u mnie było ponad 2 tyś i już mnie stres zżera, już zapomniałam jak to jest martwić się każdego dnia czy wszystko jest w porządku

Hej kochane,

No dzisiaj to już u mnie przesada z mdłościami i zastanawiam się czy cholera to nie jakieś przeziębienie bo ledwo żyję...a jak u Was - u mnie pawik jest na skraju i słabości straszne, dreszcze....

Małami, ja mam obecnie takie samopoczucie, że nawet siedzieć nie mam sił....

Ania87 ja wolę czekać, ale w pierwszej ciąży miałam tak, że od razu zadzwoniłam do gina ze stertą pytań, nie pozwolił przyjść wcześniej jak w 6 tym tygodniu, żeby było już serduszko...

MałaMi - ja byłam zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży w 6 tym tygodniu i 4 dniu, była już duża "kijanka" z bijącym serduszkiem, chyba 8mm

Natalia bardzo mi przykro:(

Gosiak tak z ciekawości zapytam bo masz suwaczek na 7 tydzień i 2 dzień to chyba sierpnióweczką będziesz:) Mnie wychodzi wstępny termin na 3 września, jeszcze oczywiście musi zostać potwierdzony przez gina...

Ania 87 spokojnie, piersi mają czas na rozkręcenie....mnie tak naprawdę w dniu okresu lekko pobolewały, a tydzień później już ogień:D

Maja 888 ja sierpniówka 2010:D byłam też na staraczkach (co prawda miesiąc:D), ale byłam....Jeżeli nie miałaś zaburzeń hormonalnych , problemów z cyklami, trudności z utrzymaniem ciąży to poczekaj.....

Luska22 no to kciuki:)

Matosia ja sie becie nie znam kompletnie ,ale wiem ze internet nie jest najlepszym doradca;)

Sprobuj sie zrelaksować i skupić na pozytywnych myślach.Wiem,ze nielatwo. Ja np sie " martwie" ze nie mam mdlości, nie wymiotuję itd bo moja mama w kazdej ciąży tak miala.siostra tak samo. Ale nie dopuszczam do siebie myśli, ze coś może być nie tak. Wizytę mam w środę i staram sie spokojnie na nią czekać.

• Ciąża 0,2 - 1 tydzień 5 - 50
  • Ciąża 1 - 2 tydzień 50 - 500
  • Ciąża 2 - 3 tydzień 100 - 5000
  • Ciąża 3 - 4 tydzień 500 - 10000
  • Ciąża 4 - 5 tydzień 1000 - 50000
  • Ciąża 5 - 6 tydzień 10000 - 100000
  • Ciąża 6 - 8 tydzień 15000 - 200000
  • Ciąża 8 -12 tydzień 10000 - 100000

wyniki beta hcg od owolacju z labolatorium vitalabo

Matosia- zależy od lab. jakie mają normy przypisane, w jakich jednostkach podają, a tak poza tym może zaszłaś w ciążę wcześniej kilka dni lub bliźniaki będą ;) nie stresuj się, jeśli Twój gin nie widział żadnych problemów, to znaczy, że jest ok. A robiłaś dokładnie w 4tyg. czy 4+coś tam? ciesz się, ze beta rośnie, bo to znaczy, że jest ok! Ja w pierwszej ciąży ani razu nie robiłam bety i przynajmniej się nie stresowałam ;) pamiętaj, że google, to nie zawsze dobry doradca

Hej kochane,

No dzisiaj to już u mnie przesada z mdłościami i zastanawiam się czy cholera to nie jakieś przeziębienie bo ledwo żyję...a jak u Was - u mnie pawik jest na skraju i słabości straszne, dreszcze....

Małami, ja mam obecnie takie samopoczucie, że nawet siedzieć nie mam sił....

Ania87 ja wolę czekać, ale w pierwszej ciąży miałam tak, że od razu zadzwoniłam do gina ze stertą pytań, nie pozwolił przyjść wcześniej jak w 6 tym tygodniu, żeby było już serduszko...

MałaMi - ja byłam zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży w 6 tym tygodniu i 4 dniu, była już duża "kijanka" z bijącym serduszkiem, chyba 8mm

Natalia bardzo mi przykro:(

Gosiak tak z ciekawości zapytam bo masz suwaczek na 7 tydzień i 2 dzień to chyba sierpnióweczką będziesz:) Mnie wychodzi wstępny termin na 3 września, jeszcze oczywiście musi zostać potwierdzony przez gina...

Ania 87 spokojnie, piersi mają czas na rozkręcenie....mnie tak naprawdę w dniu okresu lekko pobolewały, a tydzień później już ogień:D

Maja 888 ja sierpniówka 2010:D byłam też na staraczkach (co prawda miesiąc:D), ale byłam....Jeżeli nie miałaś zaburzeń hormonalnych , problemów z cyklami, trudności z utrzymaniem ciąży to poczekaj.....

Luska22 no to kciuki:)

Hej. No właśnie mam 2 zbieżne terminy . Jeden gienkolog wyliczył na 28 sierpień to było obliczone z terminu okresu a z usg wyszło na 4 wrzesień :) sama już nie wiem :) czekam do 12 tyg żeby dowiedzieć się dokładnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry