reklama

Wrześniowe mamy 2015

Powiem Wam że ja od kilku dni też źle sypiam :/ W nocy się budzę kręcę nie mogę spać jakaś masakra a w dzień boli mnie głowa, mam nadzieję że to chwilowe i zaraz przejdzie!!
U mnie dzisiaj bardzo ładna pogoda, słoneczko świeci a tu w pracy trzeba siedzieć :-( Naszła mnie ochota na kapustę z koperkiem na słodko :P zakupy już zrobiłam teraz czekam na 16 do domku i biorę się za gotowanko miammmm :-D

reklama
Faktycznie cos z tym z spaniem nie tak... Jak budzę sie o 3 w nocy do 5 spać nie moge a w dzien przybita jakaś :/ niestety u mnie nie dało sie dieta wyprostować cukrów na czczo (po posiłkach sa bdb) i od dzis zaczynam insulinę :( Bede jak durszlak bo wieczorami wkuwam tez clexane

ale to chyba normalne bo ja też chodzę ciągle zmęczona i śpiąca..

ja na weekend wybywam za miasto. Odezwę się do Was w niedziele:)
odpoczywajcie wrześnióweczki:):)

Gratuluję wam udanych wizyt i poznania płci :-)
Powiedzcie mi kochane jak tutaj wrzucić zdjęcie?
A może są jakieś chętne do założenia odpowiedniej dla nas grupy na fb? Tam jakoś tak łatwiej się zalogować, przeważnie z tel i coś napisać.
Moje dziecię starsze śpi już 2 godz i dzisiaj mam chwilę wejść na forum bo tak to lipa :-(

Polecam aplikacje w komórce, do ściągnięcia za darmo ze sklepu:) ja z niej korzystam, przychodzą powiadomienia itd. W pracy ukradkiem czytam ;)

Wg mnie na grupę jeszcze za wcześnie. Za mało się znamy, ja bym nie podała swoich danych obcym osobom. Co innego w późniejszych miesiącach, np. gdzieś koło 7-8

ja też od paru dni gorzej sypiam, wstaję ze 3-4 razy do klopa od początku ciąży, ale teraz póżniej trudno mi zasnąć, coś mnie też w nocy kaszel męczył, w dzień spokój... a o 6 rano skowroneczki wstają i szaleją

Faktycznie cos z tym z spaniem nie tak... Jak budzę sie o 3 w nocy do 5 spać nie moge a w dzien przybita jakaś :/ niestety u mnie nie dało sie dieta wyprostować cukrów na czczo (po posiłkach sa bdb) i od dzis zaczynam insulinę :( Bede jak durszlak bo wieczorami wkuwam tez clexane

oj bidula, trzymaj się! najważniejsze, żeby się uregulowało...

Gratuluję wam udanych wizyt i poznania płci :-)
Powiedzcie mi kochane jak tutaj wrzucić zdjęcie?
A może są jakieś chętne do założenia odpowiedniej dla nas grupy na fb? Tam jakoś tak łatwiej się zalogować, przeważnie z tel i coś napisać.
Moje dziecię starsze śpi już 2 godz i dzisiaj mam chwilę wejść na forum bo tak to lipa :-(
na fb jest grupa ciaza- pytania i odpowiedzi

Ja tylko składam meldunek bo jestem w rozjazdach po Polsce, przedwczoraj morze, wczoraj góry, no ale jak się ma firmę to czasem tak trzeba.

Gratuluję udanych wizytę, podczytuję z tel., ale ciężko mi jakoś pisać...

Do wieczora :-*

Melduję się jako zombi!
Całą noc przewracam się z boku na bok bo boli mnie kość na której leże (miejsce połączenia nogi z miednicą). Więc budzi mnie ból obracam się i zasypiam. Do tego wyduldałam wczoraj w przed spaniem 1,5 L wody, więc co 2 h budziłam się żeby iść siusiu.....

A żeby mi za dobrze nie było alergia rozkręciła mi się pełną parą wiec budzi mnie katar, budzi mnie kichanie. I tak nie nie noga to susiu jak nie siusiu to katar, jak nie katar to kichanie. Jestem totalnie nie wyspana!

reklama
Melduję się jako zombi!
Całą noc przewracam się z boku na bok bo boli mnie kość na której leże (miejsce połączenia nogi z miednicą). Więc budzi mnie ból obracam się i zasypiam. Do tego wyduldałam wczoraj w przed spaniem 1,5 L wody, więc co 2 h budziłam się żeby iść siusiu.....

A żeby mi za dobrze nie było alergia rozkręciła mi się pełną parą wiec budzi mnie katar, budzi mnie kichanie. I tak nie nie noga to susiu jak nie siusiu to katar, jak nie katar to kichanie. Jestem totalnie nie wyspana!

Współczuję - mam to samo :/ Jak nie kicham, to smarkam albo piję, bo nos zatkany przez buzie oddycham i zasycha mi w gardle. No totalna masakra..., ale kto jak nie my :)
Na polu/dworze ładna pogoda a ja okna pozamykałam, bo mi zimno :p. Zresztą od paru dni mnie coś "bierze". Ale nie dajemy się ! ;-)

Mam do was pytanie : czy puchną wam JUŻ dłonie ? Normalnie wieczorem nie mogę zdjąć obrączki. Myślałam, że czeka mnie to dopiero w późniejszym stadium.
Pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry