Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cukrzyce myślałam, że teraz będe badać w końcu 24 tydzień to lekarka, że dopiero za miesiąc mam zbadać.Pycia ja bym zmieniła - u mnie każda wizyta min 30 minut. Fotel, usg brzuch i dopochwowe. Mój gin wychodzi z założenia ze lepiej dmuchać na zimnei bardzo dobrze bo w porę zauważył rozwierajaca sie szyjkę i juz działamy żeby było ok. Tu chodzi o zdrowie Twoje i
maleństwa mi jak cokolwiek nie pasuje odrazu zmieniam. Początkowo tez miałam takiego luzaka aż trafiłam do szpitala z krwawieniem i mój obecny tak fachowo sie mną w szpitalu zajął ze przy żadnym dr nie czułam sie tak pewnie i komfortowo.
Miała być piękna pogoda, a jest gorzej niż wczoraj
a chcę z małym w końcu na spacer wyjść, bo w tym domu to oszaleję. Dzisiaj obudziłam się o 2:30, a on o 2:50 i nie mogliśmy zasnąć do 5! A że na polu ciemno, to non stop było mama! i opowiada po swojemu. Zasnęliśmy koło 5 i po 7 już było koniec spania. Już wypiłam pół kawy i nadal jestem jakaś nie do życia. Jeszcze się wkurzyłam, bo właśnie dostałam smsa, że kurier ma przyjechać, a czekam na dziada tydzień
i jak tu wyjść z domu?