Maggie2205 ale masz dziwną teściową, co ja to obchodzi kiedy i co kupujesz. Jezzzzzz, jak ja nie trawię takich wtryniających się ludzi, aż mi się ciśnienie podniosło bo mi się moja teściowa przypomniała i jej głupie teksty ;_;
Też jeszcze żadnych kosmetyków nie mam, ani torby, ani koszuli, nic dla siebie. Dla dziecka prawie wszystko. Chyba z Polski będę zamawiać wszystkie apteczne rzeczy. Oby wszystko zdąrzyło dojść na czas
Dżejka łączę się w bólu, mnie czeka odświeżanie łazienki w lipcu, a jeszcze mój coś wspominał o panelach w salonie, ciężko to widzę, dom rozkopany zaraz przed porodem..
Co do samochodu to my mamy mazdę 6 sedana, i już teraz jak gdzieś jedziemy na 2 dni to cały bagażnik zapakowany, a gdzie tam przy dwójce łobuzów. Marzy mi się z moim Volvo xc60, ale kurczę 15 tys funtów (za używkę, bo o nowym nie wspomnę) to nie na naszą kieszeń teraz. A w kredyty nie chcemy się bawic, bo nawet nie wiemy czy w UK na stałe zostajemy, czy do Kanady czy gdzie. Niebawem mamy usiąść i w końcu coś ustalić i zaplanować, bo mi latka lecą a studia do zrobienia czekają