Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jeśli to twoja pierwsza ciąża to maluch może się jeszcze obrócić
A w ciąży to już podwójnie .. ;-)
ale pomimo tego oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie spociła się jak mysz
pomimo tego, że nawet kawałka stopy nie miałam przykrytej kołdrą.... Tylko ja i rogal do spania :-) (nauczyłam się w końcu z nim spać w nocy)
jeden poszedł zadzwonić cichaczem do siostry zapytać jak się zaczyna poród bo chyba koleżanka rodzi
Poszłam się oprzeć na taką wyższą komodę i bujałam się na boki i kręciłam sobie kółka biodrami i jakoś zaczęło przechodzić. I za pół godziny nie całe znowu powtórka z rozrywki ale na szczęście nieco lżej... Dziewczyny ja nie wiem jak boli poród i skurcze ale jak to ma wyglądać jeszcze gorzej niż to co mnie dopadło w sobotę to ja nie wyobrażam sobie bez znieczulenia rodzić. Co prawda mam skierowanie na cc ale gdyby jakimś cudem wyszło, że jednak naturalnie będę rodzić to zacisnę nogi dopóki nie dadzą mi końskiej dawki znieczulenia!!!!
Najgorzej jest jak jestem z psem na spacerze. Ostatnio sobie idziemy a tu czuje, że znowu mnie zaczyn naciskać, zaraz mi poleci więc sobie stanęłam, nogi zaciśnięte na krzyż i stoję jak trzpień na środku parku. Jak na złość jeszcze jakiś chłop szedł z psem a ja ani zejść ze ścieżki ani w żadną stronę to zaczęłam udawać, że coś robię na telefonie ale i tak pewnie sobie pomyślał, że jakaś nawiedzona