Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapewniam Cię że to nie jedyne forum na którym ktoś przeżywa koszmaryNie Ty jedna ...gdybyś pobyła tu kilka lat wiedziałabyś jakie dziewczyny przeżywały koszmary ...
To nie wróży niczego dobrego. Na poprzedniej grupie nie było ani jednej takiej sytuacji i .... jakoś nie umiem sobie wyobrazić kłótni na tak wspaniałym wątku jak ciąża.... Widocznie mało wiem o życiuElianna, taka 'klotnia' to jeszcze nicTo jest mala sprzeczka, wymiana zdan
Jak sie bardziej poznamy to dopiero bedzie ostro
![]()
Oczywiście wspieram...Ale nie mogę już czytać ciągle tego samego (nie mam objawów,nie mam tego albo mam tamto)Dorcia nie chcesz to nie piszesz ale nie możesz innym zabraniać pisać jeśli potrzebują wsparcia. Sorry, ale po to tu jesteśmy żeby wesprzeć i uspokoić jak trzeba, pocieszyć jeśli jest taka sytuacja i cieszyć się z radości innych.
Mnie tez wiele tematów nie interesuje. Nie dostałam domu od rodziców, nie mam ziemi, nie buduje sie, nie zmieniam mieszkania. I co z tego??? Poczytam i tyle. A jak mam coś do powiedzenia to pisze...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czytaj, zignoruj, przewin do nastepnego watku.Oczywiście wspieram...Ale nie mogę już czytać ciągle tego samego (nie mam objawów,nie mam tego albo mam tamto)
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale może mnie niepokoi to że nie mam objawów że nie czuję kompletnie nic i chce o tym napisać bo np któraś która też ich nie ma a napisze, że np. byla dzisiaj na usg i jest super, co da mi wiarę że u mnie też będzie ok. Dlaczego ktos ma mnie za to krytykować?Oczywiście wspieram...Ale nie mogę już czytać ciągle tego samego (nie mam objawów,nie mam tego albo mam tamto)
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom