reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
@Lena1989 super wieści :) @StarAnia nie martw się wszystko będzie dobrze u mnie na pierwszym usg w poprzedniej ciazy tez było widać tyłki pęcherzach ciążowy z ciałkiem zotkowym a za dwa dni już zarodek z pięknym serduchem na pewno wszystko będzie dobrze.
Ja niedawno wróciłam z zajęć z synem i padłam wykańcza mnie to przeziębienie :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@julia112233 na razie jesteś w szoku i to normalne ale zobaczysz będziesz się cieszyć! Napisz coś więcej o sobie czy mas już dzieci etc. A waga.... nie Ty jedna będziesz ważyć więcej..... będziesz się pilnować a po ciazy będziesz dopiero się martwić . NajwazniejsE żebyś Ty z dzidzia była zdrowa. Do lekarza się wybierz mysle..... podejrzewasz który to tydzień ??
@Agniesia0484 super gratulacje ;) mój mąż cały czas mówi ze ma nadzieje ze i ja mam tam w srodeczku bliźniaki ale mysle ze nie ;)

@julia112233 na razie jesteś w szoku i to normalne ale zobaczysz będziesz się cieszyć! Napisz coś więcej o sobie czy mas już dzieci etc. A waga.... nie Ty jedna będziesz ważyć więcej..... będziesz się pilnować a po ciazy będziesz dopiero się martwić . NajwazniejsE żebyś Ty z dzidzia była zdrowa. Do lekarza się wybierz mysle..... podejrzewasz który to tydzień ??
@Agniesia0484 super gratulacje ;) mój mąż cały czas mówi ze ma nadzieje ze i ja mam tam w srodeczku bliźniaki ale mysle ze nie ;)
Trzymam w takim razie kciuki. A kiedy idziesz na usg?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry