Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie, nawet jak przedwczoraj mi mierzyla a to już 21 tc to maluch tak uciekał, że ledwo co złapała tętno to już nie było. Im dalej tym ma mniej miejsca, żeby zwiewaclepiej nie wypożyczaj detektora ani nie kupuj, bo jeszcze bardziej będziesz panikować. Skoro położna miała problem ze znalezieniem, to Tobie tym bardziej będzie ciężko. Może faktycznie jeszcze jest za wcześnie i dzidzia jest za malutka, albo nie tak ułożona.
Mi tydzień temu badała, najpierw sprawdzała brzuch aby określić ułożenie maluszka, a potem szukała, też to trochę trwało ale jej się udałoim późniejszy tydzień tym łatwiej, bo dziecko ma mniej miejsca i moze sobie nawet ucisnąć brzuszek lekko i je przytrzymać do zmierzenia tętna, tak robiła dziewczynie, której mierzyła przede mną.
Jak ktoś szuka po taniości to w Smyku w Futurze w Krk widziałam za 129 zł lozeczko, takie proste, białe 120x60Znalazłam fajne i tanie łóżeczko. Taniej niż ikeami się podoba, to się podzielę bo może któraś szuka.
Link do: Łóżeczko Laura 120x60 › Łóżeczka dziecięce, łóżka piętrowe, pokoje - meble młodzieżowe i dziecięce
Dziewczyny ogromnie dużo wpisow, a ja w pracy nie mam jak was ogarnąć..., może wieczorem się uda ale chciałam się pochwalić ze przyszły wyniki amnio!
Zdrowy chłopak!
Po południu pojade po wyniki
Buziaki dla was i dzięki za kciuki entej sprawie![]()

ola-ska super wieści.
Ja jestem od 5 tc czyli od 8 stycznia na L4 i póki co nie miałam żadnej kontroli.
KINDERBUENOO88 a skąd oni w tym Zusie wiedzieli że Ty byłaś w Barcelonie? Kurde ja sie trochę teraz boję bo od 17 czerwca planuje urlop na Chorwacji. Wczasy wykupione w listopadzie zanim jeszcze zaszłam w ciąże więc kasy trochę szkoda tym bardziej że ja mam niedoczynnosć tarczycy i to znaczną i mój synuś też ma wyniki już na pograniczu i my co roku nad morze jedziemy i super się tam czujemy. A koleżanki szwagierka miała kontrol z zusu w 9 miesiacu![]()