Mama7
Fanka BB :)
Kuzynka mi chyba wczoraj napisała, żebym tylko tetry w pepco nie kupowała, bo straszne dziadostwo i się drą :/
Hehe.. to lipa. Dobrze że tylko kilka kolorowych kupiłam. 20 białych mam porządnych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kuzynka mi chyba wczoraj napisała, żebym tylko tetry w pepco nie kupowała, bo straszne dziadostwo i się drą :/
Mnie one będą tyle potrzebne co nic... ale każdy ma inne nawyki
kaftanikó, spiochów i pajaców podobnie, rozmiar 56-62, noe wiem skad ona tyle nabrała, ilosć mnie przeraza tylko pod kątem znalezienia na to miejsca bo ogólnie od przybytku głowa nie boli ale niektore to nawet metki mają bo jej córa nie zdążyła załozyc...to teraz przez kilka dni na sznurkach będą wisiały tylko niemowlęce ubranka, od jutra zaczynam pranie
Mam wyniki z glukozy: 80/131/113 więc chyba ok, ale po badaniu jak dotarłam do domu to mi się łapki aż trzęsły, dopiero jak zjadłam bułkę to przeszlo.
Co do ubranek to ja dostałam od przyjaciółki, która rodziła w listopadzie. Samych bodziaków mam 60 sztukkaftanikó, spiochów i pajaców podobnie, rozmiar 56-62, noe wiem skad ona tyle nabrała, ilosć mnie przeraza tylko pod kątem znalezienia na to miejsca bo ogólnie od przybytku głowa nie boli ale niektore to nawet metki mają bo jej córa nie zdążyła załozyc...to teraz przez kilka dni na sznurkach będą wisiały tylko niemowlęce ubranka, od jutra zaczynam pranie
Dobrej nocy.
Może pierogi?flaki?pulpety?golabkiDziewczyny z innej paczki. Co ugotować chłopu tak żeby zamrozić lub by w pudełkach w lodowce przetrwało chociaż ze dwa dni. Jeździ na piec dni do roboty.maja lodówkę z zamrażalnikiem jak dobrze kojarzę. Bigos fasolka i gulasz już mu zbrzydł. A kurde jak słyszę ze zupkę chińska jadł bo nie miał już siły gotować to mnie szlag trafia ... macie jakieś pomysły ?
Dziewczyny z innej paczki. Co ugotować chłopu tak żeby zamrozić lub by w pudełkach w lodowce przetrwało chociaż ze dwa dni. Jeździ na piec dni do roboty.maja lodówkę z zamrażalnikiem jak dobrze kojarzę. Bigos fasolka i gulasz już mu zbrzydł. A kurde jak słyszę ze zupkę chińska jadł bo nie miał już siły gotować to mnie szlag trafia ... macie jakieś pomysły ?
Zależy co lubi, prawie wszystko można mrozic, dania z makaronu, ryżu, zupy, kotlety, zależy co chłop Twój lubi jeśćDziewczyny z innej paczki. Co ugotować chłopu tak żeby zamrozić lub by w pudełkach w lodowce przetrwało chociaż ze dwa dni. Jeździ na piec dni do roboty.maja lodówkę z zamrażalnikiem jak dobrze kojarzę. Bigos fasolka i gulasz już mu zbrzydł. A kurde jak słyszę ze zupkę chińska jadł bo nie miał już siły gotować to mnie szlag trafia ... macie jakieś pomysły ?
Dziewczyny z innej paczki. Co ugotować chłopu tak żeby zamrozić lub by w pudełkach w lodowce przetrwało chociaż ze dwa dni. Jeździ na piec dni do roboty.maja lodówkę z zamrażalnikiem jak dobrze kojarzę. Bigos fasolka i gulasz już mu zbrzydł. A kurde jak słyszę ze zupkę chińska jadł bo nie miał już siły gotować to mnie szlag trafia ... macie jakieś pomysły ?
Mąż ostatnio w Biedrze kupił sobie krokiety na lodówkach. Bo mial ochote.. termin mialy spoko i 2 dni do pracy nosil to mialam spokoj, dodałam surowke i do widzenia.
Tak na co dzień dostaje obiady, ale z reguły gotuje na 2 dni, jak mogę to np zmieniam ziemniaki na ryż czy coś takiego..