Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jeszcze nikt nie wie ... Tylko mąż...My dziś powiedzieliśmy teściowej, ucieszyła się, ale była spokojna, nie tak jak moja mama dziki szał. Taki temperament [emoji846]. Pogadaliśmy o imionach. Teraz spodziewam się, że będzie mnie tuczyć swoimi obiadkami [emoji6]. Będę grubiutka, co zrobić [emoji51].
@aaanka999, jak zareagowali dziadkowie?
U mnie jeszcze nikt nie wie ... Tylko mąż...
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem na razie muszę wiedzieć że jest ok a potem to powiem im ....Masz już plan, kiedy i jak powiesz najbliższej rodzinie?
Witaj rozgość się.... Objawy to grypa ból sutków i śluz mleczny duzzzo i bark dziś planowanej @ i piękne dwie kreski na teście [emoji1][emoji1]Hej dziewczyny! Jestem tu nowa: Kaska, 30 lat, (prawdopodobnie) 1 ciaza. Oto moj test.. nie byla jeszcze u ginekologa, wybieram sie za 1-2 tygodnie w celu potwierdzenia. Termin w przyblizeniu to 01 wrzesnia 2018.
Czy moge zapytac jakie macie objawy aktualnie? ja oprocz boli w podbrzuszu i ukloc macicy, nic wiecej. I drugie pytanie: skad jestescie?
Pozdrawiam Was serdecznie i mam ogromna nadzieje na kontakt z Wami tutaj i wymiane „doswiadczen”
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom