Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam na imię Ania, termin wychodzi mi pomiędzy 4 a 6 września 2018 r. Nie pamiętam dokładnie daty OM, starania wyszły bardzo spontanicznie i za pierwszym razem się udało. To już moja 3 ciąża, pierwszą straciłam w 11 tc, z drugiej mam synka - już 7 letniego. Będę tu chyba najstarszą ciężarówką, mam 38 lat
przed 40-tką się wyrobiłam
ciąża potwierdzona betą w 4 tc 69,5 zaś w 4 t 2 dc 272 czyli przyrost prawie 300%. Wizytę u gina mam dopiero 24 styczniaWłaśnie wciagłam sałatkę gyros pycha...U mnie z objawów to kłucie w okolicy jajników, ból piersi i odrzuca mnie od ukochanej sałatki gyros którą mąż zrobił
Ja niestety muszę się wstrzymac do wizyty pod koniec stycznia. Wtedy jak będzie ok rozgłosze wszystkim![]()
moi rodzice, współpracownicy z pokoju, bratowa bo zapisywała mnie do ginekologa więc pewnie wie i mój brat
teściowej jeszcze nie mówimy bo ona lubi obdzwonić całą rodzinę a tego chcę teraz uniknąć, dowie się po pierwszym usg.