D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O MAMO! Strasznie nisko.Krocze mi zaraz eksploduje. Brzuch na kolanach, skurcze b-h co pół godziny. Grrr.Zobacz załącznik 868217Zobacz załącznik 868218
Wg. niego nie ma problemu bo przecież 2 tygodnie nie pił... nie ważne że w dwa dni spier...lił to co budował 2 tyg. To ja jestem nienormalna. O co mi w ogóle chodzi. Powiedziałam mu że ma się wyprowadzić. Powiedział że luzik. On myśli że to tylko takie gadanie bo wie że nie będę miała z czego żyć...Bardzo mi przykro, niestety faceci nic nie rozumieją. Nie rozumieją naszego strachu, żalu, bólu. I zapewne na nic rozmowy bo pewnie "niepotrzebnie dramatyzujesz".
Ale z tego co dałaś się poznać na forum to jesteś twarda sztuka, kto da radę jak nie Ty
masz swoich przystojniakow przy sobie, kolejne szczęście w drodze. To bardzo dużo.
Wiecie, ja jak siedzę w klinice leczenia niepłodności i czekam na wizyty do swojego gina, to do mnie dociera że te inne baby dałyby wszystko żeby choć na chwilę być w ciąży... Wiecie co chce powiedzieć? Że trzeba się cieszyć tym co mamy![]()
Karpacz i Szklarska Poręba to moje ulubione rejony w Polsce przeżyłam tam niezapomniane chwile . Kocham Góry [emoji307] [emoji106]Ale było fajnie, ja mam blisko do Karpacza i Szklarskiej Poręby mieszkam po środku 8 lat mieszkałam w Szklarskiej ale rok temu kupiliśmy mieszkanie..... Obiadek u mamy również zaliczony no i wkoncu mam mini upominki dla nauczycieli szyla je moja mama jak to mój syn powiedział dam wkoncu te kwiatki i wolne!?? Także już niedługo wolne, dziewczyny we wtorek maja jakieś ognisko także już się raczej nie uczą...... Zdążyłam poprasowac 3prania mąż zabrał ich jeszcze na rowery pralka właśnie z octem ma plukanke i jutro chyba wrzucę rozm 56 niemowlęce niech się pierze
No tyle może wyślę wam upominki dla nauczycieli mam ich z głowy
Krocze mi zaraz eksploduje. Brzuch na kolanach, skurcze b-h co pół godziny. Grrr.Zobacz załącznik 868217Zobacz załącznik 868218
A co to sposób na pralkę z octem? Odkamienianie? Opuszczasz tylko płukanie czy całe pranie?Ale było fajnie, ja mam blisko do Karpacza i Szklarskiej Poręby mieszkam po środku 8 lat mieszkałam w Szklarskiej ale rok temu kupiliśmy mieszkanie..... Obiadek u mamy również zaliczony no i wkoncu mam mini upominki dla nauczycieli szyla je moja mama jak to mój syn powiedział dam wkoncu te kwiatki i wolne!?? Także już niedługo wolne, dziewczyny we wtorek maja jakieś ognisko także już się raczej nie uczą...... Zdążyłam poprasowac 3prania mąż zabrał ich jeszcze na rowery pralka właśnie z octem ma plukanke i jutro chyba wrzucę rozm 56 niemowlęce niech się pierze
No tyle może wyślę wam upominki dla nauczycieli mam ich z głowy
Mogę go wyrzucić. On se mieszka z rodzicami a meldunek ma u dziadka... To żaden problem. Zresztą nawet gdyby miał meldunek z Nami niw wahałabym się go wyrzucić choćby z pomocą policji czy jakkolwiek... nie to jest problemem... Finansowo z funduszami na dzieci od Państwa pewnie jakoś pociągniemy... tylko ten pierwszy strzał teraz nie wiem jak dam radę a jeszcze moja Pani z OPS na urlopie... może ona by mi jakoś doraźnie pomogła... Boję się też co to będzie jak już go wyp... i zacznę rodzić w czasie gdy dzieci będzie trzeba odebrać ze szkoły czy coś...Goj tak mi przykro. Jeśli to nałogowo to wiesz że poprawy są tylko na chwilę.. uzależniony krzywdzi wszystkich.. A mieszkanie jest twoje? Możesz go wyrzucić? Jeśli podalbys go o alimenty plus 500plus
x3 może dała byś radę? Chłopcy już duzi, pomogliby Ci..
Nie zachęcam cię do żadnej decyzji, po prostu widzę że jesteś strzępkiem nerwów i nie wiesz na czym stoisz.. Zawsze mi się wydawało że rodzinę trzeba za każdą cenę ratować, ale mam 2 znajome z ojcami alkoholikami i naprawde sa wdzięczne matce że nie wychowywał ich ojciec. Jedna pamięta jeszcze jak to było i opowiada że koszmar.
Nie. Żyjemy z dnia na dzień bo S.pracuje na swój rachunek i co zarobi w dzień to na wieczór przynosił... czasem 300 czasem 50 zł...A mama7 ma rację, czasami lepiej być samemu i nie patrzeć na buraka. Alimenty, 500 plus zawsze coś byś miała. Macie na wszelki wypadek jakieś oszczędności?