reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To wszystko kup ;) pościel dla was i mlodej ;)
Nie, nie, nie. Moja sypialnia jest wycacana. Mam dwa komplety pościeli. Jeden biały w taki lekko szary wzór a drugi czarny w białe liście. Mam poduchy i narzuty kolorystycznie dobrane i tam nie chce nic zmieniać.
A Ulka będzie tylko gościem.
Więc chce coś dopasować do tego co mam.
Nie oddam sypialni :laugh2: nie ma opcji.
Prędzej czy później coś wypatrzę.

Nie, nie, nie. Moja sypialnia jest wycacana. Mam dwa komplety pościeli. Jeden biały w taki lekko szary wzór a drugi czarny w białe liście. Mam poduchy i narzuty kolorystycznie dobrane i tam nie chce nic zmieniać.

Podoba mi się podejście.

Leci w tle, a ja dogorywam. Strasznie dziś spuchlam. Wycieczka po młoda do przedszkola dała mi w kość bardziej niż myslalam. Ja pierniczę, jaka ze mnie łamaga w tej ciąży :/ wkurzam się na siebie, że nie ogarniam, w tamtej ciąży bylam aktywna i PRZYDATNA do końca, a tu takie pomyje ze mnie. Na dodatek spuchnięte i rozlane.
Przyszedł mi sms, że książka, na której premierę czekałam od pół roku czeka na mnie w paczkomacie. Poproszę mamę, żeby mnie podrzuciła :)
A co to za Książka? Czyżby Magdy K?

Ostatnia edycja:
Zrobiłam dzisiaj kotlety z białej fasoli, kruche ciasteczka i chałwę.. siedząc na stołku barowym w kuchni..
Cały czas boli mnie kość jak lewy pośladek.. to chyba te wiązadła..

Znam ten ból

reklama
Do góry