GoJ
Fanka BB :)
Basen dobry na plecy...No mecz tragedia też czasem oglądam ale nie zbyt zainteresowana jestem hehe .
Dołęga mi ból pleców w okolicy lędźwi. Dziś poszłam na basen zobaczę jak bd jak już położę się wieczorem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Basen dobry na plecy...No mecz tragedia też czasem oglądam ale nie zbyt zainteresowana jestem hehe .
Dołęga mi ból pleców w okolicy lędźwi. Dziś poszłam na basen zobaczę jak bd jak już położę się wieczorem![]()
Nie, nie, nie. Moja sypialnia jest wycacana. Mam dwa komplety pościeli. Jeden biały w taki lekko szary wzór a drugi czarny w białe liście. Mam poduchy i narzuty kolorystycznie dobrane i tam nie chce nic zmieniać.To wszystko kuppościel dla was i mlodej
![]()
nie ma opcji.Nie, nie, nie. Moja sypialnia jest wycacana. Mam dwa komplety pościeli. Jeden biały w taki lekko szary wzór a drugi czarny w białe liście. Mam poduchy i narzuty kolorystycznie dobrane i tam nie chce nic zmieniać.
A Ulka będzie tylko gościem.
Więc chce coś dopasować do tego co mam.
Nie oddam sypialninie ma opcji.
Prędzej czy później coś wypatrzę.
A co to za Książka? Czyżby Magdy K?Leci w tle, a ja dogorywam. Strasznie dziś spuchlam. Wycieczka po młoda do przedszkola dała mi w kość bardziej niż myslalam. Ja pierniczę, jaka ze mnie łamaga w tej ciąży :/ wkurzam się na siebie, że nie ogarniam, w tamtej ciąży bylam aktywna i PRZYDATNA do końca, a tu takie pomyje ze mnie. Na dodatek spuchnięte i rozlane.
Przyszedł mi sms, że książka, na której premierę czekałam od pół roku czeka na mnie w paczkomacie. Poproszę mamę, żeby mnie podrzuciła![]()
Ja lubię oglądać mecze. Tylko nie takie jak ten [emoji12]
Znam ten bólNie, nie, nie. Moja sypialnia jest wycacana. Mam dwa komplety pościeli. Jeden biały w taki lekko szary wzór a drugi czarny w białe liście. Mam poduchy i narzuty kolorystycznie dobrane i tam nie chce nic zmieniać.
A Ulka będzie tylko gościem.
Więc chce coś dopasować do tego co mam.
Nie oddam sypialninie ma opcji.
Prędzej czy później coś wypatrzę.
Tak, książka Magdy KarpieniA co to za Książka? Czyżby Magdy K?